Opruimen en combineren van kleren

(HER)ONTDEK JE GARDEROBE

VOOR WIE?

 • Je hebt je eigen stijl best aardig inzichtelijk
 • Je weet prima welke pasvormen en/of kleuren wel en welke niet voor je werken
 • Maar toch ligt je kledingkast vol items die ongedragen stof liggen te happen
 • 's ochtends ervaar je dan ook regelmatig kleding keuzestress
 • Je vindt het lastig combinaties te maken en pakt daarom vaak de oude vertrouwde setjes en/of koopt te snel maar weer iets nieuws
 • Kortom je (her)kent je eigen kledingstijl best aardig maar je hebt hard hulp nodig bij het opruimen van die (overvolle) huidige kledingkast van je.

EN WAT LEVERT HET OP?

 • Je weet na het advies van A tot Z hoe je jouw look, pasvorm, kleuren en materialen oneindig combineert
 • Stof happende pareltjes uit je kast worden nieuw leven in geblazen. Ja echt, ook als je nu denkt. "Yeh right, die zijn er niet in mijn kast" 😉
 • Je (her)ontdekt als het ware je eigen kledingkast. Of terwijl je leert winkelen in je eigen kast.
 • En hoe fijn! Je kast is aan het einde van de dag een opgeruimd geheel, ingedeeld op basis van outfits, waarmee je het hele seizoen, zonder keuzestress, 's ochtends een waanzinnige outfit uit je kast trekt.
 • Van de eventuele missing items maken we een concreet boodschappenlijstje. Waarmee je gericht kan gaan winkelen.

BONUS!
EEN VISUEEL OVERZICHT VAN ALLE OUTFITS

Je kast hangt na het advies gevuld met alleen maar outfits die je met veel plezier gaat dragen. Maar doordat je weet hoe ook onderling te combineren, kan je het overzicht op den duur verliezen. Ik zorg dat elke outfit op de foto komt en je hier een totaal overzicht van ontvangt. Zo kan je geen enkele outfit vergeten.

WAT KAN IK JE VERDER NOG VERTELLEN?

 • Ik geef eerlijk en positief advies. En gelachen wordt er ook. 🙂
 • Natuurlijk vind ik het leuk trends te volgen, maar ik kijk in mijn advies met name naar wie jij bent.
 • Tijdens deze kastsessie nemen we elk item in je kast door. En dan bedoel ik ook echt ELK item ;-). Ik laat je zien hoe je de items optimaal kan combineren. Het kan ook zomaar zijn dat een item op de vermaak of weg stapel beland. Omdat het toch niet helemaal meer bij jou past. Letterijk en figuurlijk. Uiteraard beslis je altijd zelf wat er met het item gebeurd. Het resultaat is dus een opgeruimde garderobe gebaseerd op outfits. Met alleen items die je ook daadwerkelijk met veel plezier gaat dragen. En waarmee jij voortaan elke dag met een super goed gevoel de deur uitloopt. Dit alles, eventueel aangevuld met een missing item lijst.

Zakt de moed je nu al in de schoenen als je denkt aan het eventueel moeten winkelen naar missing items? Geen nood, als je wilt help ik je ook daar bij.  Laat het mij gewoon even weten. Winkelen is geen losstaande dienst bij mij. Maar als aanvulling op de “garderobe sessie” absoluut mogelijk.

WAT VONDEN ZIJ?

MARLOES
MARLOES
Read More
Een dag stijl- én garderobe advies van Mirjam Hamming was één van de beste verjaardagscadeaus van de afgelopen jaren. Na de stijlanalyse, zijn we mijn garderobe ingedoken om daar uit te zoeken welke kleding mij nu wel óf juist niet goed staat. Dat leverde verrassende inzichten op. Truien die al een eeuwigheid in mijn kast lagen te verstoffen, hebben we nieuw leven ingeblazen. Mirjam legde uit waarom deze items niet naar de kledingbak mochten, gaf tips hoe deze te dragen en te combineren. Tegelijk deed ik met plezier afstand van een aantal veel(af)gedragen kledingstukken. Zonder nieuwe items aan te schaffen (!) heb ik een totaal andere garderobe. Fijn bijkomend effect: ik voel me een stuk minder stoffig :). Veel veel dank Mirjam. De investering meer dan waard.
MAAIKE
MAAIKE
Read More
Gister is Mirjam bij mij langs geweest voor een stijladvies. Wat was dat leuk zeg! Mirjam heeft me inzicht gegeven in welke kleuren mij goed staan en hoe ik mijn kleding het beste kan dragen zodat mijn figuur goed uitkomt. Ze heeft mijn kledingkast weer nieuw leven ingeblazen. Van kledingstukken die ik niet wist te combineren maakt Mirjam in no-time een leuke outfit. Onder andere hierdoor leert ze je om duurzaam met kleding om te gaan. Daarnaast heeft ze veel leuke tips op dit gebied. Wat ik erg leuk vond aan Mirjam is dat ze heel open en vriendelijk is waardoor ik me gelijk op me gemak voelde bij haar. Ze is erg thuis in verschillende stijlen en kijkt nergens van op. Ik heb veel geleerd en het was nog super gezellig ook! Zeker aan te raden voor jezelf of als kado!
Previous
Next

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG?

 • In 4 a 5 uur gaan we je VOLLEDIGE garderobe door. Yes!
 • Dit alles vind uiteraard bij jou thuis plaats. Gezellig.
 • Houd er rekening mee dat je van te voren huiswerk mee krijgt. Dit omvat met name voorwerk voor je kledingkast. Lees: opruim sessie ;-).

LET’S TALK MONEY:-)

Kastsessie  (ongeveer 4 a 5 uur):

 • Je betaalt €285,- (inclusief 21% BTW)
 • Note: Vanaf 20km (vanuit Utrecht) reken ik 0,19 cent reiskosten per km.

En? Klaar om een kast te hebben met kleren die je stuk voor stuk ook daadwerkelijk draag.  Een kast op basis van outfits, waardoor kleding keuzestress verleden tijd is. Geen stof happende items meer in je kast. En je voortaan weet hoe je oneindig kan combineren.  Of ter wijl:  ben je klaar voor een slimmere garderobe voor jezelf én het milieu? 

Wil je eerst weten wie ik ben voordat je overweegt met mij in zee te gaan. Verstandig ;-). Persoonlijk advies zegt het al, is erg persoonlijk. Dus ontzettend belangrijk om te achterhalen of je dit advies ook van mij wilt ontvangen.
Lees hier meer over mij.