Opruimen en combineren van kleren

(HER)ONTDEK JE GARDEROBE

VOOR WIE?

EN WAT LEVERT HET OP?

BONUS!
ALLE OUTFITS ONTVANG JE OP FOTO 

Je kast hangt na het advies gevuld met alleen maar outfits die je met veel plezier gaat dragen. Maar doordat je weet hoe ook onderling te combineren, kan je het overzicht op den duur verliezen. Ik zorg dat elke outfit op de foto komt en dat je de foto’s achteraf van mij via telefoon doorgestuurd krijgt. Zo hoef je ‘s ochtends alleen maar even te scrollen om iets tofs uit je kast te kiezen!

WAT KAN IK JE VERDER NOG VERTELLEN?

Zakt de moed je nu al in de schoenen als je denkt aan het eventueel moeten winkelen naar missing items? Geen nood, als je wilt help ik je ook daar bij.  Laat het mij gewoon even weten. Winkelen is geen losstaande dienst bij mij. Maar als aanvulling op de “garderobe sessie” absoluut mogelijk.

WAT VONDEN ZIJ?

MARLOES
MARLOES
Lees verder
Een dag stijl- én garderobe advies van Mirjam Hamming was één van de beste verjaardagscadeaus van de afgelopen jaren. Na de stijlanalyse, zijn we mijn garderobe ingedoken om daar uit te zoeken welke kleding mij nu wel óf juist niet goed staat. Dat leverde verrassende inzichten op. Truien die al een eeuwigheid in mijn kast lagen te verstoffen, hebben we nieuw leven ingeblazen. Mirjam legde uit waarom deze items niet naar de kledingbak mochten, gaf tips hoe deze te dragen en te combineren. Tegelijk deed ik met plezier afstand van een aantal veel(af)gedragen kledingstukken. Zonder nieuwe items aan te schaffen (!) heb ik een totaal andere garderobe. Fijn bijkomend effect: ik voel me een stuk minder stoffig :). Veel veel dank Mirjam. De investering meer dan waard.
MAAIKE
MAAIKE
Lees verder
Gister is Mirjam bij mij langs geweest voor een stijladvies. Wat was dat leuk zeg! Mirjam heeft me inzicht gegeven in welke kleuren mij goed staan en hoe ik mijn kleding het beste kan dragen zodat mijn figuur goed uitkomt. Ze heeft mijn kledingkast weer nieuw leven ingeblazen. Van kledingstukken die ik niet wist te combineren maakt Mirjam in no-time een leuke outfit. Onder andere hierdoor leert ze je om duurzaam met kleding om te gaan. Daarnaast heeft ze veel leuke tips op dit gebied. Wat ik erg leuk vond aan Mirjam is dat ze heel open en vriendelijk is waardoor ik me gelijk op me gemak voelde bij haar. Ze is erg thuis in verschillende stijlen en kijkt nergens van op. Ik heb veel geleerd en het was nog super gezellig ook! Zeker aan te raden voor jezelf of als kado!
Previous
Next

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG?

LET’S TALK MONEY:-)

Kastsessie  (ongeveer 4 a 5 uur):

En? Klaar om een kast te hebben met kleren die je stuk voor stuk ook daadwerkelijk draag.  Een kast op basis van outfits, waardoor kleding keuzestress verleden tijd is. Geen stof happende items meer in je kast. En je voortaan weet hoe je oneindig kan combineren.  Of ter wijl:  ben je klaar voor een slimmere garderobe voor jezelf én het milieu? 

Wil je eerst weten wie ik ben voordat je overweegt met mij in zee te gaan. Verstandig ;-). Persoonlijk advies zegt het al, is erg persoonlijk. Dus ontzettend belangrijk om te achterhalen of je dit advies ook van mij wilt ontvangen.
Lees hier meer over mij.