Even voorstellen

Hi, mijn naam is Mirjam. Ik ben 42 jaar en woon samen met mijn vriend Dirk, ons dochtertje Gijsje van zeven en ons zoontje Abel van 4 jaar in Utrecht. Ik heb mijn leven lang een passie voor fashion. In het verleden ben ik zelf een ware shopaholic geweest. Te pas en te onpas belandde er kleding in mijn kast. Een kast vol met mooie items en toch hoorde Dirk mij elke ochtend weer vanuit de slaapkamer mopperen dat ik niets had om aan te trekken. Herkenbaar? Vaak koos ik het oude vertrouwde en bleven veel items ongedragen in de kast liggen. Ik wil niet weten wat ik allemaal met het geld van al die miskopen had kunnen doen. Om over kledingverspilling maar niet te spreken. Duurzaamheid was bij mij op elk front ver te zoeken.

Een aantal jaren geleden kwam bij mij het besef bewuster met mijn kleding om te willen gaan. Een nieuwe fase in mijn leven heeft mij doen inzien dat ik op een slimmere manier met minder kleding net zo happy (al dan niet happier) kan zijn. Trouw blijven aan mijn persoonlijke stijl en alleen kopen wat bij mijn huidige garderobe aansluit, was voor mij de sleutel tot succes. Niet alleen ben ik nu elke dag op mijn best (op de bekende mindere dagen na dan). Ik houd ook nog eens geld over voor nieuwe ervaringen. En last but not least, kledingverspilling is verleden tijd.

In mijn vrije tijd heb ik vaak geholpen in de kledingwinkel van een goede vriendin. Ook help ik al jaren familie, vrienden en (oud) collega’s met het vinden van hun eigen kledingstijl. Blijkbaar doe ik iets goed. Keer op keer ontvang ik nieuwe hulpvragen. Om die reden ben ik een aantal jaren geleden begonnen met een styling opleiding bij Artemis in Amsterdam. Hoe geweldig en inspirerend ik deze opleiding ook vond, de durf om mijn gekozen carrière in de sales & marketing binnen de FMCG wereld stop te zetten, had ik toen nog niet. Totdat mijn vriend en ik beide onze baan opgaven. Samen met ons dochtertje zijn we een half jaar gaan reizen. Pas toen heb ik het lef gevonden de beslissing te nemen mijn passie te volgen. Nieuwsgierig naar dit hele verhaal? Op mijn blog lees je hier meer over.

Voel je een match? Klik hier voor mijn diensten en tarieven. En lees wat je van mij kan verwachten. Via het contactformulier kan je een afspraak maken of meer informatie opvragen. Ik kijk er naar uit jou persoonlijk te spreken en te helpen waar nodig.