” Een kast gevuld met alleen maar kleren die helemaal JIJ zijn en die je om die reden stuk voor stuk ook daadwerkelijk draagt. Het kan! “

Hey! Mijn naam is Mirjam. Stijlcoach en founder van het concept Smart Wardrobe. De afgelopen 5 jaar heb al ruim 1.000 mensen mogen helpen om hun eigen kledingstijl & kast te (her)ontdekken. Wat resulteert in een “slimmere” garderobe.

  • Een kast op basis van outfits. 
  • Goed te combineren. 
  • Elk item helemaal JIJ is. 
  • Jij dus elke dag met een big smile de deur uit loopt. 
  • En stof happende kledingitems verleden tijd zijn. 
Meer lezen over de achtergrond van Smart Wardrobe  en waarom ik doe wat ik het allerleukste vind om te doen. Jou helpen waar nodig. Klik hier voor meer details. Nieuwsgierig naar mijn mogelijkheden om jou te helpen? Scroll dan vooral verder

Wat kan ik voor je doen?

Ik kom bij je thuis waar we gedurende 5-8 uur jouw kledingstijl & kledingkast gaan  (her)ontdekken. Op praktische wijze nemen we jouw eigen stijl en garderobe onder de loep.

1-OP-1

STIJL- & KASTADVIES

Stylingadvies_Mirjam

Eenmalig bezoek niet genoeg, denk je? Dan is dit coaching traject iets voor jou. Voor een langere periode neem ik jou & en je kledingkast 😉 bij de hand. Zie mij als jouw personal stijlcoach! I got your back 🙂

1-OP-1

COACHING TRAJECT

Leer je eigen kledingstijl ontdekken. Hoe te combineren. En/of bewuster te winkelen. Zodat jouw eigen kledingkast een waar snoepwinkeltje voor je wordt. En dat alles in je eigen tijd, op je eigen tempo. Super laagdrempelig. Via instagram.

ONLINE

CURSUSSEN

Spreker kledingadvies

SPREKER

EVENTS

Ik spreek op events/seminars en bedrijf- of teamdagen over hoe jij zelf tot zo'n fijne "Smart Wardrobe" kan komen.

Dit vonden zij!

Is er een dienst die perfect aansluit op jouw behoefte?
Heb je misschien nog vragen? Of een specifieke hulpvraag?
Laat vrijblijvend even een berichtje achter, dan neem ik contact met je op.