MASTERCLASS

Pretty Pregnant

Creëer ook nu een kledingkast die bij je past!
Eentje waar je
na je zwangerschap nog steeds plezier van hebt!

Zaterdag 20 November
09.30 – 11.00 uur
+ Opname na afloop


JA IK WIL MEEDOEN!

HERKEN JE DIT …..

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vier jaar heb ik ruim 1.000 vrouwen mogen helpen met het (her)ontdekken van hun eigen stijl en/of kledingkast. Wat mij betreft niets mooiers dan iemand helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed invoelt. 

Afgelopen jaren krijg ik steeds vaker de vraag van zwangeren dames of ik ook hun kan helpen met kledingkeuzes tijdens deze bijzondere periode in hun leven. 

Ik ben zelf moeder van een kleuter van vier en een 7 jarige. Vier jaar geleden was ik voor het laatst zwanger. Maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik begrijp dus als geen ander hoe fijn het is om in die bijzondere maar ook overweldigende periode stralend en vol zelfvertrouwen gekleed voor de dag te komen. Er was al genoeg waar ik mij onzeker over voelde 😉

Extra bijzonder vind ik het dan ook om deze Masterclass te mogen geven. En jou te helpen in deze magische periode de beste versie van jezelf te laten zijn

Ticket 19 euro

DE MASTERCLASS “PRETTY PREGNANT” 20 Nov. 2021

Je ontvangt na afloop een opname die je onbepertk kan terugkijken. Dus ook als je er niet live bij kan zijn is het mega waardevol om je in te schrijven


JA IK WIL MEEDOEN!

IN DEZE MASTERCLASS

DE DEUREN SLUITEN OVER

Dagen Uren Min Sec

Tickets 19,-

DE MASTERCLASS “PRETTY PREGNANT” 20 Nov. 2021

Je ontvangt na afloop een opname die je onbeperkt kan terugkijken. Dus ook als je er niet live bij kan zijn is het alsnog mega waardevol om je in te schrijven


JA IK WIL MEEDOEN

FAQ

 • Kan ik de Masterclass ook cadeau geven aan iemand?

 • Jazeker! Super leuk zelfs! Stuur mij even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl dan regel ik een persoonlijk video bericht dat je kan geven

 • Kan je anoniem meedoen aan de Masterclass?

 • Ja dat kan zeker. Hoeft niet trouwens. De Masterclass vindt plaats op Zoom. Je kunt ervoor kiezen je video aan of uit zetten. Geluid vraag ik je wel uit te zetten. Al komt er zeker ook een mogelijkheid tot vragen stellen. Maar ook hiervoor geldt: wil je liever achterover leunen en niet zichtbaar zijn? Helemaal prima! Alleen luisteren en je laten inspireren kan ook 🙂

 • Moet je live bij de Masterclass aanwezig zijn?

 • Wel leuk natuurlijk 😉 Maar nee dit hoeft niet. Ik neem de Masterclass op en deze krijgt iedereen achteraf doorgestuurd. Je kunt ‘m dus onbeperkt nakijken

 • Ga je deze Masterclass vaker geven?

 • Dat weet ik nog niet. Mijn verwachting is van wel. Maar de kans is dan ook aanwezig dat het een andere vorm gaat krijgen. En de prijs zal dan ook hoger zijn.

 • Gaat de Masterclass ook over hoe jezelf te stylen na de zwangerschap?

 • Ik focus in deze Masterclass echt op de 9 maanden zwangerschap. Wel ga ik kort in op slimme keuzes wat betreft borstvoeding kleding (ik weet dat hier best wat vragen over zijn namelijk). En ook tip ik materiaal keuzes aan. Denk bv. aan vlek bestendigheid voor na de zwangerschap 😉

 • Is de Masterclass geschikt voor elke fase in je zwangerschap?

 • Of je nu in trimester 1, 2 of 3 zit, je bent meer dan welkom. Ik behandel tips in elke fase van je zwangerschap. Al kan ik mij voorstellen dat wanneer je al eind trimester drie zit, het niet meer zoveel toegevoegde waarde voor je heeft. Dan adviseer ik je na je zwangerschap (zodra je er klaar voor bent) één van mijn andere online programma’s te bekijken. Deze gaan over het (her)ontdekken van je eigen kledingstijl en/of kledingkast.