ONLINE CURSUS

#verrekikontdek

______________________________________

Wil je meer uit je huidige kledingkast halen dan je nu doet? In deze online cursus leer ik je alle fijne kneepjes van de kunst van het combineren. Zodat je kledingkast voor aankomend seizoen een waar snoepwinkeltje is. De cursus is in je eigen tijd te volgen. Op instagram

LEER HOE JE…

DE CURSUS IS GESTART – AANMELDEN KAN HELAAS NIET MEER

ZET MIJ OP DE MAILINGLIJST VOOR START VOORJAAR 2023

“Extra leuk aan leren te combineren,
je gaat alles in je kast (nog) meer waarderen”

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 150 klanten 1-op-1 mogen helpen met het creëren van hun eigen Smart Wardrobe. Een kast met kleren die je stuk voor stuk draagt en waarmee je het gehele seizoen uit de voeten kan. Waaruit je elke dag zonder enige twijfel een toffe outfit trekt. Waarin je vervolgens met een YEEEEH gevoel de deur uitloopt. 

Ik ken het gevoel. Een uitpuilende kast had ik. Waar ik vaker niet dan wel blij voor stond. Te pas en te onpas bleef ik nieuwe kleding kopen. “Dit moet toch anders kunnen?”: dacht ik vijf jaar geleden. Vanuit dat gevoel & mijn styling achtergrond heb ik een methode ontwikkelt om je eigen kledingkast te (blijven) herontdekken. Ik draag sindsdien daadwerkelijk bijna alles uit mijn kast met heel veel plezier! En ik ben mijzelf en mijn kleding meer dan ooit gaan waarderen

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een kledingkast waar ze elke ochtend met een big smile voorstaan en stof happende items verleden tijd zijn. 

ZET MIJ OP DE MAILINGLIJST VOOR START VOORJAAR 2023

HERKEN JE DIT …..

IN DEZE CURSUS

Spreker kledingadvies

HOE GAAT HET IN ZIJN WERKING

ZET MIJ OP DE MAILINGLIJST VOOR START VOORJAAR 2023

Ruim 850 DAMES

ZIJN JE AL VOOR GEGAAN
DIT IS WAT ZIJ ER VAN VONDEN 🙂

ZET MIJ OP DE MAILINGLIJST VOOR START VOORJAAR 2023

DE INHOUD VAN DE CURSUS

Klik op de afbeelding om de inhoud te bekijken

DE DEUREN ZIJN GESLOTEN

Dagen Uren Min Sec

DE CURSUS START IS GESTART. AANMELDEN KAN HELAAS NIET MEER

ZET MIJ OP DE MAILINGLIJST VOOR START VOORJAAR 2023

FAQ

 • Wanneer zijn de live sessies?

  Er zijn drie live sessies, waarin je vragen aan mij kan stellen. Deze staan al gepland, namelijk op:
  – Woensdag 12 Oktober 20.30 – 21.30
  – Woensdag 02 November 20.30 – 21.30
  – Maandag 12 December 20.30 – 21.30
  Super leuk om je op één of alle drie van deze sessies live te treffen. Mocht het niet uitkomen voor je, ook niet erg. Elke live wordt opgenomen en kan je op het cursus platform terugkijken.

 • In mijn kast hangt echt niets leuks. Heeft het dan zin om de cursus te volgen?

  Deze twijfel herken ik zo. En ik snap ‘m heel goed. In mijn jaren als Stylecoach ben ik bij veel dames thuis geweest. Het meerendeel van deze dames dachten (en gelukkig vertelde ze het mij ook) exact hetzelfde. We kijken elke dag naar onze kast en zien daar elke dag dezelfde dingen in liggen. Vaak doen we er elke keer ook hetzelfde mee. Dezelfde combinatie, dezelfde manier van dragen. Ik snap heel goed dat je op een gegeven moment “uitgekeken” raakt op dat even item.

  Maar ik kan je vertellen, dat ik in al die jaren nog nooit, ik herhaal: nog nooit 😉 met een “onwerkbare” kledingkast te maken heb gehad. Het leren anders naar je kleding te kijken, maakt dat je elk kledingstuk (hoe lang je ‘m ook al hebt) elke keer weer als “nieuw” ervaart. Leren hoe te combineren gaat dat ene bloesjes, die ene broek, die ene trui nieuw leven in blazen. En als je dat combineer trucje door hebt, blijf je ontdekken, keer op keer!

 • Ik ben niet bekend met Instagram (cursussen). Kan ik de cursus dan wel volgen?

  Mocht je al ervaring hebben met Instagram dan werkt het hetzelfde als het volgen van een Instagram account. Je volgt elke module via de stories die per module in een hoogtepunt bolletje. Mocht je Instagram nog niet gebruiken, geen nood. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken (dat is gratis), vervolgens zoek je het account op van de cursus. Die deel ik met je zodra de betaling is volbracht

  In beide gevallen, dien je op het cursus profiel een verzoek tot volgen in. Als je hebt betaald dan laat ik je op de startdatum toe tot het profiel van de cursus. En daar neem ik je volledig bij de hand wat de bedoeling is 🙂

 • Kan je ook niet geschikt zijn voor deze cursus?

  Nee. Alleen wanneer je echt nog flink zoekende bent naar je eigen stijl en je kledingkast om die reden vol hangt met kleren die je niet draagt, dan komt deze cursus wellicht iets te vroeg voor je. Wellicht een goed idee om eerst mijn andere leuke online cursus #jestijldebaas te volgen 🙂 Deze start naar verwachting einde dit jaar (2022) weer.

 • Hoe kan ik betalen?

  Op dit moment via Ideal en Bancontact (voor de Belgische deelnemers). Mocht dit niet gaan, stuur even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl

 • Het lukt mij nu niet deze cursus te volgen. Kan ik een andere keer starten?

  It’s your lucky day 🙂 Er volgt begin 2023 een 2.0 versie van deze cursus die 365 dagen per jaar te volgen is en waar je voor altijd de beschikking over hebt. Om die reden zal de prijs van deze 2.0 versie een stuk hoger komen te liggen. Iedereen die nu van start gaat, krijgt automatisch ook toegang tot de vernieuwde 2.0 versie. Dus mijn advies: meld je nu aan, kijk wat je mee kan pakken in deze ronde. En weet dat je begin 2023 gratis toegang hebt tot de 2.0 versie!

 • Ik heb echt nul verstand van fashion en/of styling, is deze cursus dan wel iets voor mij?

  Deze cursus is voor iedereen die het combineren van hun eigen kleding beter onder de knie wil krijgen. Fashion addict of niet ;). Alle tips & tricks die ik deel zijn super praktisch en daardoor voor iedereen uitvoerbaar.

 • Hoeveel tijd kost de cursus mij?

  Als je wilt kan je alle Instagram Stories in 1x bekijken. Dit duurt ongeveer 1 uur. De uitvoering van de opdrachten duurt tussen de 6 a 12 uur. Hangt ook een beetje van de grote van je kledingkast af ;-). Maar een kast die bij je past in 1 dag is haalbaar 😉

  Daarnaast kan je ook alle drie de live Q&A’s a 1 uur van mij volgen.

  Data zijn al bekend:
  – Woensdag 12 Oktober 20.30 – 21.30
  – Woensdag 02 November 20.30 – 21.30
  – Maandag 12 December 20.30 – 21.30

  Mocht je hier niet bij aanwezig zijn, geen nood, deze is naderhand ook nog te beluisteren. Alle content is sowieso t/m Zaterdag 31 December (3 Maanden) te bekijken

 • Kan ik van start wanneer ik wil?

  Ja dat kan zeker. Wanneer het jou uitkomt kan je de cursus doorlopen. Er zit echter wel een einddatum op en dat is 31 December 2022. Na deze datum heb je geen toegang meer tot het cursus platform. Wel zit er een uitgebreid Ebook bij waarin de gehele cursus achteraf terug te lezen is. Alle informatie is dus naderhand gewoon terug te lezen 😉