ONLINE CURSUS

#verrekikontdek

______________________________________

Wil je meer uit je huidige kledingkast halen dan je nu doet? In deze online cursus leer ik je alle fijne kneepjes van de kunst van het combineren. Zodat je kledingkast straks een waar snoepwinkeltje is. De cursus is in je eigen tijd te volgen. Op instagram

LEER HOE JE...

DE CURSUS START 06 APRIL

"Extra leuk aan leren te combineren,
je gaat alles in je kast (nog) meer waarderen"

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 150 klanten 1-op-1 mogen helpen met het creëren van hun eigen Smart Wardrobe. Een kast met kleren die je stuk voor stuk draagt en waarmee je het gehele seizoen uit de voeten kan. Waaruit je elke dag zonder enige twijfel een toffe outfit trekt. Waarin je vervolgens met een YEEEEH gevoel de deur uitloopt. 

Ik ken het gevoel. Een uitpuilende kast had ik. Waar ik vaker niet dan wel blij voor stond. Te pas en te onpas bleef ik nieuwe kleding kopen. “Dit moet toch anders kunnen?”: dacht ik vier jaar geleden. Vanuit dat gevoel & mijn styling achtergrond heb ik een methode ontwikkelt om je eigen kledingkast te (blijven) herontdekken. Ik draag sindsdien daadwerkelijk bijna alles uit mijn kast met heel veel plezier! En ik ben mijzelf en mijn kleding meer dan ooit gaan waarderen

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een kledingkast waar ze elke ochtend met een big smile voorstaan en stof happende items verleden tijd zijn. 

HERKEN JE DIT .....

IN DEZE CURSUS

Spreker kledingadvies

HOE GAAT HET IN ZIJN WERKING

Ruim 750 DAMES

ZIJN JE AL VOOR GEGAAN
DIT IS WAT ZIJ ER VAN VONDEN 🙂

DE INHOUD VAN DE CURSUS

Klik op de afbeelding om de inhoud te bekijken

DE DEUREN SLUITEN OVER

Dagen
Uren
Min
Sec

DE CURSUS START WOENSDAG 06 APRIL

JE KUNT JE NU AANMELDEN

FAQ

 • Ik ben niet bekend met Instagram (cursussen). Kan ik de cursus dan wel volgen?

  Mocht je al ervaring hebben met Instagram dan werkt het hetzelfde als het volgen van een Instagram account. Je volgt elke module via de stories die per module in een hoogtepunt bolletje. Mocht je Instagram nog niet gebruiken, geen nood. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken (dat is gratis), vervolgens zoek je het account op van de cursus. Die deel ik met je zodra de betaling is volbracht

  In beide gevallen, dien je op het cursus profiel een verzoek tot volgen in. Als je hebt betaald dan laat ik je toe tot het profiel van de cursus. En daar neem ik je volledig bij de hand wat de bedoeling is 🙂

 • Kan je ook niet geschikt zijn voor deze cursus?

  Nee. Alleen wanneer je echt nog flink zoekende bent naar je eigen stijl en je kledingkast om die reden vol hangt met kleren die je niet draagt, dan komt deze cursus wellicht iets te vroeg voor je. Wellicht een goed idee om eerst mijn andere leuke online cursus #jestijldebaas te volgen 🙂 Deze start naar verwachting Mei/Juni 2022 weer.

 • Hoe kan ik betalen?

  Op dit moment via Ideal en Bancontact (voor de Belgische deelnemers). Mocht dit niet gaan, stuur even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl

 • Het lukt mij nu niet deze cursus te volgen. Wanneer komt er een volgende?

  Dat zal waarschijnlijk Najaar 2022 zijn

 • Ik heb echt nul verstand van fashion en/of styling, is deze cursus dan wel iets voor mij?

  Deze cursus is voor iedereen die het combineren van hun eigen kleding beter onder de knie wil krijgen. Fashion addict of niet ;). Alle tips & tricks die ik deel zijn super praktisch en daardoor voor iedereen uitvoerbaar.

 • Hoelang duurt deze cursus?

  Als je wilt kan je alle Instagram Stories in 1x bekijken. Dit duurt ongeveer 1 uur. De uitvoering van de opdrachten duurt tussen de 6 a 12 uur. Hangt ook een beetje van de grote van je kledingkast af ;-). Daarnaast kan je ook alle twee de live Q&A's a 1 uur van mij volgen. Datum maak ik t.z.t. bekend. Mocht je hier niet bij aanwezig zijn, geen nood, deze is naderhand ook nog te beluisteren. Alle content is sowieso t/m Woensdag 06 Juli (3 Maanden) te bekijken

 • Kan ik van start wanneer ik wil?

  Ja dat kan zeker. Wanneer het jou uitkomt kan je de cursus doorlopen. Er zit echter wel een einddatum op en dat is Woensdag 06 Juli 2022. Na deze datum heb je geen toegang meer tot het cursus platform. Wel zit er een uitgebreid Ebook bij waarin de gehele cursus achteraf terug te lezen is. Alle informatie is dus naderhand gewoon terug te lezen 😉