ONLINE CURSUS

#verrekikontdek

______________________________________

Wil je meer uit je huidige kledingkast halen dan je nu doet? In deze online cursus leer ik je alle fijne kneepjes van de kunst van het combineren. Zodat je kledingkast straks een waar snoepwinkeltje is. De cursus is in je eigen tijd te volgen. Op instagram

LEER HOE JE...

 • Meer uit je huidige kledingkast kan halen
 • Met slimme styling trucjes een outfit beter voor je kan laten werken
 • Met praktische handvaten buiten je comfort zone durft te gaan
 • Dat alles kan met de kleren uit je eigen kast!

DE DEUREN ZIJN GESLOTEN

 • 250 stories (± 1 uur)
 • Opdrachten & oefeningen (±1,5 dag)
 • Live Q&A (1 uur)
 • Ebook & werksheets .
 • Community op instagram
 • €39,- (incl btw)
 • Toegang heb je tot een maan nadat aanmelding gesloten is.

"Extra leuk aan leren te combineren,
je gaat alles in je kast (nog) meer waarderen"

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen drie jaar heb ik ruim 100 klanten 1-op-1 mogen helpen met het creëren van hun eigen Smart Wardrobe. Een kast met kleren die je stuk voor stuk draagt en waarmee je het gehele seizoen uit de voeten kan. Waaruit je elke dag zonder enige twijfel een toffe outfit trekt. Waarin je vervolgens met een YEEEEH gevoel de deur uitloopt. 

Ik ken het gevoel. Een uitpuilende kast had ik. Waar ik vaker niet dan wel blij voor stond. Te pas en te onpas bleef ik nieuwe kleding kopen. “Dit moet toch anders kunnen?”: dacht ik vier jaar geleden. Vanuit dat gevoel & mijn styling achtergrond heb ik een methode ontwikkelt om je eigen kledingkast te (blijven) herontdekken. Ik draag sindsdien daadwerkelijk bijna alles uit mijn kast met heel veel plezier! En ik ben mijzelf en mijn kleding meer dan ooit gaan waarderen

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een kledingkast waar ze elke ochtend met een big smile voorstaan en stof happende items verleden tijd zijn. 

HERKEN JE DIT .....

 • Regelmatig sta je gefrustreerd voor je kast
 • Je hebt een kast vol prachtige kleren en toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken
 • Je pakt vaak datzelfde oude vertrouwde setje uit je kast, waar je je comfortabel maar tegelijkertijd ook wat saai in voelt.
 • Je koopt regelmatig wat nieuws in de hoop hiermee nu eindelijk tevreden te zijn. .
 • Alleen helpt het je niet. Sterker nog het gaat je steeds meer tegen staan. Want jij weet ondertussen ook wel dat kleding de op 2 na vervuilde industrie is.

IN DEZE CURSUS

 • Neem ik je stapsgewijs mee in het creeren van overzicht in je kast
 • Laat ik je zien hoe je door inspiratie van buitenaf keer op keer weer nieuwe combinaties uit je kast ontdekt
 • Deel ik je al mijn styling truces waarmee je vrij simpel zelf tot een stijlvolle & interessante outfit komt
 • Leer ik je hoe je verschillende prints, kleuren en accessoires optimaal kan combineren
 • Ga je ook daadwerkelijk aan de slag met nieuwe combinaties maken en geef ik alle munitie om dit buiten je comfort zone te doen
Spreker kledingadvies

HOE GAAT HET IN ZIJN WERKING

 • De cursus doorloop je via een besloten instagram account. (via de stories & feed)
 • Het omvat 5 modules van 250 stories = ± 1 uur kijktijd
 • De modules bevatten opdrachten. Die kan je uiteraard zo serieus uitvoeren als je zelf wilt.
 • Na afloop geef ik een live Q&A. Je kan van te voren je vragen toesturen of tijdens de live sessie stellen
 • Je kunt de cursus starte wanneer jij wilt. Toegang heb je tot een maand nadat aanmelding gesloten is.

DE INHOUD VAN DE CURSUS

Klik op de afbeelding om de inhoud te bekijken

DE DEUREN ZIJN GESLOTEN

Dagen
Uren
Min
Sec

KOOP JE KAARTJE VOOR DEZE CURSUS

AANMELDEN KAN HELAAS NIET MEER.

 • 250 stories (± 1 uur)
 • Opdrachten & oefeningen (±1,5 dag)
 • Live Q&A (1 uur)
 • Ebook & werksheets .
 • Community op instagram
 • €39,- (incl btw)
 • Toegang heb je tot een maand nadat aanmelding gesloten is.

FAQ

 • Ik ben niet bekend met Instagram (cursussen). Kan ik de cursus dan wel volgen?

  Mocht je al ervaring hebben met Instagram dan werkt het hetzelfde als het volgen van een Instagram account. Je volgt elke module via de stories die per module in een hoogtepunt bolletje. Mocht je Instagram nog niet gebruiken, geen nood. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken (dat is gratis), vervolgens zoek je het account op van de cursus. Die deel ik met je zodra de betaling is volbracht

  In beide gevallen, dien je op het cursus profiel een verzoek tot volgen in. Als je hebt betaald dan laat ik je toe tot het profiel van de cursus. En daar neem ik je volledig bij de hand wat de bedoeling is 🙂

 • Kan je ook niet geschikt zijn voor deze cursus?

  Niet echt. Alleen wanneer je echt nog flink zoekende bent naar je eigen stijl en je kledingkast om die reden vol hangt met kleren die je niet draagt, dan komt deze cursus wellicht iets te vroeg voor je. Binnenkort komt mijn 2de cursus "Ontdek je eigen stijl" online. Wellicht een idee om hier even op te wachten.

 • Hoe kan ik betalen?

  Op dit moment alleen nog via ideal. Mocht dit niet gaan, stuur even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl

 • Het lukt mij nu niet deze cursus te volgen. Wanneer komt er een volgende?

  Heel eerlijk, dat weet ik nog niet. Ik denk op dit moment ergens rond de winter periode. Maar dat kan ook eerder of later zijn.

 • Ik heb echt nul verstand van fashion en/of styling, is deze cursus dan wel iets voor mij?

  Deze cursus is voor iedereen die het combineren van hun eigen kleding beter onder de knie wil krijgen. Fashion addict of niet ;). Alle tips & tricks die ik deel zijn super praktisch en daardoor voor iedereen uitvoerbaar.

 • Hoelang duurt deze cursus?

  Als je wilt kan je alle instagram stories in 1x bekijken. Dit duurt ongeveer 1 uur. De uitvoering van de opdrachten duurt tussen de 6 a 12 uur. Hangt ook een beetje van de grote van je kledingkast af ;-). Daarnaast kan je ook een live Q&A van mij volgen. Deze duurt een uur en staat gepland op maandag 30 maart om 20.00. Mocht je hier niet bij aanwezig zijn, geen nood, deze is naderhand ook nog te beluisteren.