DÉ Online cursus #verrekikontdek: 974 deelnemers gingen je al voor

GEEN GETREUZEL MEER VOOR DIE KLEDING KAST

Leer combineren zodat je elke ochtend in een split second iets tofs uit je kast trekt

HERKEN JE DIT

-

“Super waardevol. Ik snap nu beter waarom sommige outfits wel of juist niet werken”

-

“Deze cursus is een echte aanrader, Iets wat je je gewoon een keer gedaan moet hebben”

-

“Ik had een kast vol en wist vaak niet wat ik aan te doen. Wat een voltreffer, deze cursus. Niet twijfelen, doen!

Stylingadvies_Mirjam

“Van drie meter kledingkast en het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken tot 1 meter kast waar ik elke dag blij voor sta”

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vier jaar heb ik 1.174 klanten zowel 1-op-1 als met mijn online programma mogen helpen met het creëren van hun eigen Smart Wardrobe. Een kast met kleren die je stuk voor stuk draagt en waarmee je het gehele seizoen uit de voeten kan. Waaruit je elke dag zonder enige twijfel een toffe outfit trekt. Waarin je vervolgens met een YEEEEH gevoel de deur uitloopt. 

Ik ken het gevoel. Een uitpuilende kast had ik. Waar ik vaker niet dan wel blij voor stond. Te pas en te onpas bleef ik nieuwe kleding kopen. “Dit moet toch anders kunnen?”: dacht ik vijf jaar geleden. Vanuit dat gevoel & mijn styling achtergrond heb ik een methode ontwikkelt om je eigen kledingkast te (blijven) herontdekken. Ik draag sindsdien daadwerkelijk bijna alles uit mijn kast met heel veel plezier! En ik ben mijzelf en mijn kleding meer dan ooit gaan waarderen

Mijn missie is om zoveel mogelijk dames te helpen aan een kledingkast waar ze elke ochtend met een big smile voorstaan en stof happende items verleden tijd zijn. 

"Extra leuk aan leren te combineren,
je gaat alles in je kast (nog) meer waarderen"

LEER HOE JE....

0
deelnemers gingen je al voor

-

“Ik kan nu veel creatiever naar mijn outfits kijken”

-

“Veel nieuwe combinaties. Meer gaan appreciëren. En missing items gevonden. LOVED IT”

-

“Nooit gedacht dat ik zoveel zou herontdekken. Heel erg waardevol deze cursus”

Cursus

€197
147
 • 7 Modules
 • 2 uur aan video's
 • Werkdocumenten
 • Levenslang toegang
 • 6 mnd toegang tot live Q&A's (#5)
 • BONUS: terugkijken alle vorige Q&A 's

IN DEZE CURSUS

Spreker kledingadvies

AAN HET EINDE VAN DE CURSUS IS DIT HET RESULTAAT

1

Je trekt ‘s ochtends zonder twijfel iets tofs uit die kast

Je beschikt over een outfit overzicht waar je ‘s ochtends zonder twijfel een waanzinnige outfit uitkiest om in te shinen die dag  

2

Je creëert overzicht & rust
(bij jezelf & je kast)

In je kast hangen alleen items die je aankomend seizoen ook echt gaat dragen. Want hé, je weet nu hoe ze te combineren. Geen stapels weggemoffelde items meer, maar rust & overzicht! Wat zalig 🙂

3

Je weet welke items je nog mist 

Met een heel concreet missing item lijstje (die verbazingwekkend klein zal zijn) kan je gericht gaan winkelen. 

-

“Ik kon echt stress krijgen van mijn kledingkast. Mirjam maakte het winkelen in mijn eigen kast weer leuk”

-

“Ten eerste brengt deze cursus je een opgeruimd gevoel. Daarna heb je geen excuus meer om kledingstukken niet te dragen”

-

“Dankzij Mirjam heb ik nu toffe nieuwe setjes en weet ik wat mijn missing items zijn”

NU €147,-

Zin om van je kledingkast een waar snoepwinkeltje te maken?

Super leuk dat je meedoet!
Vrijdag 07 April gaan de deuren open.

Je ontvangt van mij die dag de toegangslink naar het cursus platform (zowel op laptop als mobile te bekijken) met alle video’s. 

Alles is in je eigen tijd en tempo te volgen. Je kunt er rap doorheen of slowly, wat jij wilt. Kijktijd van de video’s is ongeveer 1,5 a 2  uur.  Hoeveel tijd je uiteindelijk besteed aan het induiken van je kast hangt af van de grootte van je kast en je eigen tijd 😉 

Hoe dan ook, krijg je levenslang toegang tot de content!

DEZE DEUREN OPENEN 07 APRIL

Dagen
Uren
Min
Sec

FAQ

 • Wanneer zijn de live sessies?

  Mocht je de cursus + begeleiding gaan doen. Dan heb je ook 6 maanden toegang tot de live Q&A's (minimaal 6 in totaal). In deze online groep live sessies ben ik er voor je om vragen die je eventueel hebt te beantwoorden.

  De live sessies zijn alleen te volgen binnen de 6 maanden na jouw start van de cursus (vanaf de aankoop dus). Dit doe ik expres om je een stok achter de deur te geven om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met de cursus ;). En niet een jaar te wachten.

  De 1ste drie data zijn al bekend:
  - Maandag 17 April 20.30 - 21.30
  - Woensdag 10 Mei 20.30 - 21.30
  - Maandag 05 Juni 20.30 - 21.30

  Super leuk om je op één of alle zes van deze sessies live te treffen. Mocht het niet uitkomen voor je, ook niet erg. Elk van de zes live's worden opgenomen en kan je voor onbepaalde tijd achteraf rustig terugkijken.

 • In mijn kast hangt echt niets leuks. Heeft het dan zin om de cursus te volgen?

  Deze twijfel herken ik zo. En ik snap 'm heel goed. In mijn jaren als Stylecoach ben ik bij veel dames thuis geweest. Het meerendeel van deze dames dachten (en gelukkig vertelde ze het mij ook) exact hetzelfde. We kijken elke dag naar onze kast en zien daar elke dag dezelfde dingen in liggen. Vaak doen we er elke keer ook hetzelfde mee. Dezelfde combinatie, dezelfde manier van dragen. Ik snap heel goed dat je op een gegeven moment "uitgekeken" raakt op dat ene item.

  Maar ik kan je vertellen, dat ik in al die jaren nog nooit, ik herhaal: nog nooit 😉 met een "onwerkbare" kledingkast te maken heb gehad. Het leren anders naar je kleding te kijken, maakt dat je elk kledingstuk (hoe lang je 'm ook al hebt) elke keer weer als "nieuw" ervaart. Leren hoe te combineren gaat dat ene bloesjes, die ene broek, die ene trui nieuw leven in blazen. En als je dat combineer trucje door hebt, blijf je ontdekken, keer op keer!

 • Kan je ook niet geschikt zijn voor deze cursus?

  Nee. Alleen wanneer je echt nog flink zoekende bent naar je eigen stijl en je kledingkast om die reden vol hangt met kleren die je niet draagt, dan komt deze cursus wellicht iets te vroeg voor je. Wellicht een goed idee om eerst mijn andere leuke online cursus #jestijldebaas te volgen 🙂 Deze start weer in zomer 2023.

 • Hoe kan ik betalen?

  Op dit moment via Ideal en Bancontact (voor de Belgische deelnemers). Mocht dit niet gaan, stuur even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl

 • Ik heb echt nul verstand van fashion en/of styling, is deze cursus dan wel iets voor mij?

  Deze cursus is voor iedereen die het combineren van hun eigen kleding beter onder de knie wil krijgen. Fashion addict of niet ;). Alle tips & tricks die ik deel zijn super praktisch en daardoor voor iedereen uitvoerbaar.

 • Hoeveel tijd kost de cursus mij?

  Als je wilt kan je alle video's in 1x bekijken. Dit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De uitvoering van de opdrachten duurt tussen de 6 a 12 uur. Hangt ook een beetje van de grote van je kledingkast af ;-). Maar een "kast die bij je past" is in 1 dag 😉

  Mocht je de cursus met begeleiding dan zijn er ook 6 online live Q&A's sessies te volgen a 1 uur. Deze zijn trouwens ook terug te kijken, mocht je er live niet bij aanwezig kunnen zijn.

  Data 1ste drie live's zijn al bekend
  - Woensdag 17 April 20.30 - 21.30
  - Woensdag 10 Mei 20.30 - 21.30
  - Maandag 05 Juni 20.30 - 21.30

  De cursus zelf staat voor altijd tot je beschikking. Dus mocht het ineens niet blijken uit te komen, kan je ook later starten.

 • Kan ik van start wanneer ik wil?

  Ja dat kan zeker. Zodra je bent aangemeld, kan je vanaf 07 April direct van start. Alle video's kan je dan direct bekijken.

  Je hebt levenslang toegang tot alle content. Dus als je later tijdens verandering van seizoen wel een opfrisser kan gebruiken, bekijk je alles gewoon nog een keer. Ideaal.

  Mocht je de cursus volgen met begeleiding dan heb je na de start 6 maanden lang toegang tot elke online live Q&A (minimaal 6 sessies)