Dé online cursus #verrekikontdek: 1.018 deelnemers gingen je al voor

GEEN GETREUZEL MEER VOOR JE KAST

Leer combineren zodat je elke ochtend in een split second iets tofs uit je kast trekt

HERKEN JE DIT?

“Super waardevol. Ik snap nu beter waarom sommige outfits wel of juist niet werken”

“Deze cursus is een echte aanrader, Iets wat je je gewoon een keer gedaan moet hebben”

“Ik had een kast vol en wist vaak niet wat ik aan te doen. Wat een voltreffer, deze cursus. Niet twijfelen, doen!

Stylingadvies_Mirjam

“Van drie meter kledingkast en het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken tot 1 meter kast waar ik elke dag blij voor sta”

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vier jaar heb ik 1.174 klanten zowel 1-op-1 als met mijn online programma mogen helpen met het creëren van hun eigen Smart Wardrobe. Een kast met kleren die je stuk voor stuk draagt en waarmee je het gehele seizoen uit de voeten kan. Waaruit je elke dag zonder enige twijfel een toffe outfit trekt. Waarin je vervolgens met een YEEEEH gevoel de deur uitloopt. 

Ik ken het gevoel. Een uitpuilende kast had ik. Waar ik vaker niet dan wel blij voor stond. Te pas en te onpas bleef ik nieuwe kleding kopen. “Dit moet toch anders kunnen?”: dacht ik vijf jaar geleden. Vanuit dat gevoel & mijn styling achtergrond heb ik een methode ontwikkelt om je eigen kledingkast te (blijven) herontdekken. Ik draag sindsdien daadwerkelijk bijna alles uit mijn kast met heel veel plezier! En ik ben mijzelf en mijn kleding meer dan ooit gaan waarderen

Mijn missie is om zoveel mogelijk dames te helpen aan een kledingkast waar ze elke ochtend met een big smile voorstaan en stof happende items verleden tijd zijn. 

“Extra leuk aan leren combineren,
je gaat alles in je kledingkast (nog) meer waarderen”

LEER HOE JE

0
Deelnemers gingen je al voor

“Ik kan nu veel creatiever naar mijn outfits kijken”

“Veel nieuwe combinaties. Meer gaan appreciëren. En missing items gevonden. LOVED IT”

“Nooit gedacht dat ik zoveel zou herontdekken. Heel erg waardevol deze cursus”

Cursus

147
114
  • 7 Modules
  • 2 uur aan video's
  • Werkdocumenten
  • Een jaar lang toegang
  • Uitgebreid eBook ter naslagwerk
  • Maandelijks live Q&A's via Zoom (een half jaar)
  • BONUS 1: terugkijken alle vorige live Q&A's

LEER HOE JE

Spreker kledingadvies

“Ik kon echt stress krijgen van mijn kledingkast. Mirjam maakte het winkelen in mijn eigen kast weer leuk”

“Ten eerste brengt deze cursus je een opgeruimd gevoel. Daarna heb je geen excuus meer om kledingstukken niet te dragen”

“Dankzij Mirjam heb ik nu toffe nieuwe setjes en weet ik wat mijn missing items zijn”

NU €114,-

Zin om van je kledingkast een waar snoepwinkeltje te maken? De cursus is per direct te starten en in je eigen tijd en tempo te volgen via een e-learning platform. Je krijgt een half jaar lang maandelijks online begeleiding van mij via live Q&A’s (met de groep via Zoom). Je kunt dan alle vragen die je hebt over combineren en je kledingkast seizoen klaar maken aan mij kwijt. Later terugkijken van alle Q&A’s kan ook. Dus no stress als de data qua live’s niet passen voor je.

Ook vragen die je hebt maar niet live kan stellen, kan je indienen. Deze worden tijdens de live sessies behandeld en zijn terug te kijken.

Toegang tot het e-learning Platform heb je 1 jaar.