ONLINE CURSUS

________

#jestijldebaas

Stel je eens voor. Een kledingkast met kleding waar je stuk voor stuk blij van wordt. Stof happende miskopen niet aanwezig zijn.  En je alles feilloos kan combineren. Want hé alles wat je pakt is helemaal JIJ. Via deze online cursus help ik je jouw eigen stijl te (her)ontdekken waardoor je voortaan elke dag met een big smile en een tonnetje zelfvertrouwen gekleed en wel de deur uitloopt. Oh ja ook fijn, deze online cursus is in je eigen tijd te volgen.  Via Instagram  

ONTDEK

DE CURSUS START

JA IK PAK DIE EARLY BIRD MEE!

“Soms moet je veranderen om jezelf te blijven”

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 150 klanten 1-op-1 mogen helpen met het (her)ontdekken van je eigen stijl. Wat mij betreft niets mooiers dan jou helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed invoelt. Je eigen stijl zodanig (her)kennen dat je voortaan blij voor die kast staat. Want hé, geen twijfel over mogelijk, die is gevuld met kleren die helemaal JIJ zijn en waar JIJ vol zelfvertrouwen de deur mee uit loopt.

Afgelopen jaren kwam ik er ook achter dat een 1-op-1 traject niet voor iedereen de ideale route is. Juist het zelf doen, in je eigen tijd op je eigen tempo op zoek gaan naar jouw uniek stijl kan dé manier voor jou zijn. Ik ben er van overtuigd dat ook deze route prima werkt. Sterker nog. Onderschat de kracht van herhaling niet,. Want dat is wat je met een online cursus kan ervaren. Je kunt alle adviezen namelijk lekker vaak terugkijken 🙂

Welke route ook bij jou past. Mijn missie is om jou te helpen aan een kledingkast waar JIJ elke ochtend met een big smile voor staat en stof happende items verleden tijd zijn.  
Ik zeg: “Slim voor jezelf én onze aardbol ;)”

 

HERKEN JE DIT …..

IN DEZE CURSUS

Stylingadvies_Mirjam

HOE GAAT HET IN ZIJN WERKING

JA IK DOE MEE

DEZE CURSUS #JESTIJLDEBAAS GEEF IK VOOR HET EERST
LEES HIER DE RECENSIES VAN MIJN EERDERE SUCCESVOLLE ONLINE CURSUS #VERREKIKONTDEK (leren combineren) WAAR 150 DAMES JE VOORGINGEN

DE INHOUD VAN DE CURSUS

Klik op de afbeelding om de inhoud te bekijken

DE DEUREN ZIJN SLUITEN

Dagen Uren Min Sec

KOOP JE KAARTJE VOOR DEZE CURSUS

DE CURSUS START 13 Februari 2023

JA IK DOE MEE!

FAQ

 • Ik heb echt nul verstand van fashion en/of styling, is deze cursus dan wel iets voor mij?

  Juist! Ik neem je voor stap bij de hand. Je gaat ervaren dat stylen wel degelijk valt te leren. Het is geen hogere wiskunde 😉 En mochten er tijdens de cursus toch nog zaken onduidelijk zijn, beantwoord ik ze graag voor je tijdens een van de live Q&A’s

 • Hoeveel tijd ben je kwijt met deze cursus?

  Als je wilt kan je alle Instagram Stories in 1x bekijken. Dit duurt ongeveer 2 uur. De uitvoering van de opdrachten duurt tussen de 4 a 6 uur. Hangt er uiteraard vanaf hoe uitvoerig je de opdrachten maakt. Daarnaast kan je ook 2X een live Q&A van mij volgen. Deze duurt elk een uur. Mocht je hier niet bij aanwezig zijn, geen nood, deze is naderhand ook nog te bekijken.

 • Ik ben niet bekend met Instagram (cursussen). Kan ik de cursus dan wel volgen?

  Mocht je al ervaring hebben met Instagram dan werkt het hetzelfde als het volgen van een Instagram account. Je volgt elke module via de stories die per module in een hoogtepunt bolletje. Mocht je Instagram nog niet gebruiken, geen nood. Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken (dat is gratis), vervolgens zoek je het account op van de cursus. Die deel ik met je zodra de betaling is volbracht

  In beide gevallen, dien je op het cursus profiel een verzoek tot volgen in. Als je hebt betaald dan laat ik je op de startdatum toe tot het profiel van de cursus. En daar neem ik je volledig bij de hand wat de bedoeling is 🙂

 • Hoe kan ik betalen?

  Op dit moment via Ideal en Bancontact (voor de Belgische deelnemers). Mocht dit niet gaan, stuur even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl

 • Het lukt mij nu niet deze cursus te volgen. Kan ik een andere keer starten?

  It’s your lucky day 🙂 Er volgt begin 2023 een 2.0 versie van deze cursus die 365 dagen per jaar te volgen is en waar je voor altijd de beschikking over hebt. Om die reden zal de prijs van deze 2.0 versie een stuk hoger komen te liggen. Iedereen die nu van start gaat, krijgt automatisch ook toegang tot de vernieuwde 2.0 versie. Dus mijn advies: meld je nu aan, kijk wat je mee kan pakken in deze ronde. En weet dat je begin 2023 gratis toegang hebt tot de 2.0 versie!

 • Kan ik van start wanneer ik wil?

  Ja dat kan zeker. Wanneer het jou uitkomt kan je de cursus doorlopen. Er zit echter wel een einddatum op en dat is 31 December 2022. Na deze datum heb je geen toegang meer tot het cursus platform. Wel zit er een uitgebreid Ebook bij waarin de gehele cursus achteraf terug te lezen is. Alle informatie is dus naderhand gewoon terug te lezen 😉