COMBINEER

Weten hoe je je kleren moet combineren, is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als je dit onder de knie hebt, is jouw garderobe een waar snoepwinkeltje. Items ga je vaker (met veel plezier) dragen. Dit maakt je garderobe meteen een stuk duurzamer.

Combineren is vaak een kwestie van gewoon doen. Maar hoe dan? In mijn PDF boekje ‘Combineren kun je leren’, vertel ik jou de fijne kneepjes van het combineren.

Nu tijdelijk gratis te downloaden. Joepie!
Vul je naam en email adres in, dan stuur ik je het PDF boekje toe.

XX_voorkant_ebook_Combineren_kun-je-leren

[inbound_forms id=”1937″ name=”Download Ebook Combineren doe je zo vanaf webpagina”]

Om het kleren combineren goed te kunnen doen, is het van belang dat je je eigen stijl (her)kent. Anders heb je straks een garderobe bestaande uit outfits die niet bij je passen. Oeps, not smart ;-).

Ook hier kan je zelf mee aan de slag. Check hier de derde en laatste stap naar het creëren van een eigen Smart Wardrobe; Hoe (her) ken je je eigen stijl.

Zakt de moed je in de schoenen om zelf verder te gaan? Ik help je heel graag om jouw persoonlijke stijl te ontdekken. Check mijn diensten om te kijken of er iets bij zit waar je mee geholpen bent. Of neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we je wensen één op één.