Dé online cursus #jestijldebaas: 976 deelnemers gingen je al voor

ELKE DAG STRALEND DE DEUR UIT

(Her)ontdek welke kleding jou doet stralen, zodat je elke ochtend met een big smile gekleed te deur uit loopt

HERKEN JE DIT?

“Door gewichtstoename ben ik mijn eigen ik in kleding kwijt geraakt. Nu leer ik mijzelf weer terug te vinden in een betere versie.”

“Ik merk dat ik nu al veel gerichter ga shoppen en al veel duidelijker zie wat wel en niet past bij mijn figuur”

“Deze cursus is echt een life hack! Ik heb nu scherp hoe ik eruit wil zien, wat me staat en wat ik voortaan links kan laten liggen”!

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vier jaar heb ik ruim 1.500 mensen zowel offline als online mogen helpen met het (her)ontdekken van hun eigen stijl. Wat mij betreft niets mooiers dan jou helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed invoelt. Je eigen stijl zodanig (her)kennen dat je voortaan blij voor die kast staat. Want hé, geen twijfel over mogelijk, die is gevuld met kleren die helemaal JIJ zijn en waar JIJ vol zelfvertrouwen de deur mee uit loopt.

Afgelopen jaren kwam ik er ook achter dat 1-op-1 traject niet voor iedereen de ideale route is. Juist het zelf doen, in je eigen tijd op je eigen tempo op zoek gaan naar jouw uniek stijl kan dé manier voor jou zijn. Ik ben er van overtuigd dat ook deze route prima werkt. Sterker nog. Onderschat de kracht van herhaling niet,. Want dat is wat je met een online cursus kan ervaren. Je kunt alle adviezen namelijk lekker vaak terugkijken 🙂

Welke route ook bij jou past. Mijn missie is om jou te helpen aan een kledingkast waar JIJ elke ochtend met een big smile voor staat en stof happende items verleden tijd zijn.  
Ik zeg: “Slim voor jezelf én onze aardbol ;)”

“Soms moet je veranderen om jezelf te blijven”

ONTDEK

0
Deelnemers gingen je al voor

“Voorheen weinig rekening gehouden met verhoudingen van mijn lijf. Ik ben er mee gaan experimenteren en WAUW wat een verschil maakt dat”

“Zo blij dat ik deze cursus heb gedaan. Het heeft me inzichten gegeven die ik nog niet had. He-le-maal te gek!”

“Ik snap nu veel beter waarom bepaalde outfits in mijn kast winnaars zijn of juist niet. Ik kijk nu heel anders naar kleding.”

Cursus Premium

97
 • 6 Modules
 • 2,5 uur video's
 • Werkdocumenten
 • Een jaar lang toegang
 • Uitgebreid eBook ter naslagwerk
 • 3x Live Q&A (in 3 maanden)
 •  
 • BONUS 1: Een van de live sessie is met een kleurenspecialiste
 • BONUS 2: Terugkijken alle vorige live Q&A's
Populair

Cursus DIY

57
 • 6 Modules
 • 2,5 uur video's
 • Werkdocumenten
 • Een jaar lang toegang
 • Uitgebreid eBook ter naslagwerk
 •  
 •  
 • BONUS 1: Terugkijken live Q&A met kleuren specialiste
 •  
Populair

BONUS

Na jarenlange ervaring kan ik heel goed zien welke kleurtinten voor iemand werken en welke iets minder.  De theoretisch onderbouwing laat ik echter aan een specialist over.  Daarom heb ik speciaal voor deze cursus een kleuren specialiste uitgenodigd om jou tijdens een live sessie te leren hoe je er achter komt welke kleuren voor je werken. Maar ook welke invloed kleuren hebben op je uitstraling.

Deze inspirerende live sessie is al dan niet terug te kijken (voor zowel de premium als basis cursisten) of live bij te wonen (voor de premium cursist)

 

LEER HOE JE

MET ALS RESULTAAT

1

Je rockt die eigen stijl van je!

Je hebt vertrouwen in wat JIJ wilt uitstralen. Weet, snapt en voelt hoe dit toe te passen in je kleding en laat dit meer dan ooit zien. 

2

Je weet 100% wat jou past!

Je beschikt over een eigen stijlpaspoort waar jouw belangrijkste stijl waardes in staan. Zo kan je altijd nog even spieken hoe het ook alweer zat qua pasvormen, kleuren en materialen 

3

Miskopen zijn verledentijd

Je twijfelt niet meer bij het doen van nieuwe aankopen, want jij weet als geen ander waar JIJ blij van wordt en wat jou staat!

READY TO SPARKLE!

Wil je af van dat ongelukkige gevoel als je voor die kast staat?
Ben je klaar om die sparkle van je terug te krijgen.
Jouw prachtige unieke lijf volledig tot haar recht te laten komen. Jezelf te leren zien als een prachtig totaal plaatje i.p.v. dat ene buikje, die paar bovenbenen of grote teen ;).

Zodra je je hebt aangemeld, kan je direct van start. In je eigen tijd en tempo doorloop je alle video’s  via een e-learning platform. Je krijgt 1 jaar lang toegang tot het platform. Dus gedurende het jaar de boel even opfrissen, kan 🙂

Premium cursist? Dan heb je maar liefst 3x de mogelijkheid om Live vragen aan mij te stellen (zowel via zoom als instagram te volgen). De data, ontvang je per mail van mij. Mocht je er onverhoopt niet live bij kunnen zijn.  Niet getreurd, want alle live’s zijn terug te kijken. 

Mocht je vragen hebben maar deze niet live willen of kunnen stellen, indienen kan altijd.  Deze worden dan tijdens de live sessies behandeld en kan je dan in alle rust terugkijken.

Kortom, als je wilt ben er voor je om je te helpen jouw eigen kledingstijl haarscherp voor ogen te krijgen. 

Maar ben je liever een Do It Your selfer 🙂 Ook helemaal goed.
De basis cursus is het dan helemaal voor jou! Voor iedereen werkt de ontdekkingstocht namelijk anders. Zelf uitproberen en experimenten is ook een route die voor veel cursisten goed werkt.

FAQ

 • Wanneer zijn de live sessies?

  Ben je een premium cursist? Je hebt dan vanaf het moment dat je toegang krijgt tot het cursus platform 3 maanden toegang tot de live Q&A's (3 in totaal). In deze online groep live sessies ben ik er voor je om vragen die je eventueel hebt te beantwoorden.

  De live sessies geef ik via Zoom, maar is ook te volgen via een besloten Instagram account. Ze zijn alleen te volgen binnen de 3 maanden na jouw start van de cursus (vanaf de aankoop dus). Dit doe ik expres om je een stok achter de deur te geven om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met de cursus. En niet een half jaar te wachten 😉

  De eerst volgende live sessies staan gepland op (de volgende data volgen nog):
  - Donderdag 21 Sept. 20.30 - 21.30
  - Woensdag 25 Oktober 20.30 - 21.30

  Super leuk om je op één of alle drie van deze live sessies te treffen. Mocht het niet uitkomen voor je, ook niet erg. Elke live sessie neem ik op en kan je binnen het jaar dat je toegang hebt tot het cursus platform.

 • Ik heb echt nul verstand van fashion en/of styling, is deze cursus dan wel iets voor mij?

  Juist! Ik neem je voor stap bij de hand. Je gaat ervaren dat stylen wel degelijk valt te leren. Het is geen hogere wiskunde 😉 En ook jij kan het leren. En ja ook online. Sterker nog, online is juist heel prettig. Want je kan alles zo vaak terug kijken als je wilt. Dus informatie even laten bezinken, experimenteren en vervolgens nog eens bekijken, werkt in de praktijk erg goed om "kwartjes te laten vallen."

 • Hoeveel tijd ben je kwijt met deze cursus?

  Als je wilt kan je alle Modules (video's) in 1x bekijken. Dit duurt ongeveer 2,5 uur. Dit hoeft uiteraard niet. De gehele cursus is in je eigen tijd en tempo te volgen. Je hebt een jaar lang toegang to alle content.

  De uitvoering van de opdrachten duurt tussen de 4 a 6 uur. Hangt er uiteraard vanaf hoe uitvoerig je de opdrachten maakt.

 • Hoe kan ik betalen?

  Op dit moment via Ideal en Bancontact (voor de Belgische deelnemers). Mocht dit niet gaan, stuur even een berichtje naar mirjam@smartwardrobe.nl