WORKSHOP (HER)ONTDEK JE EIGEN KLEDINGSTIJL

VOOR WIE?

EN WAT LEVERT HET OP?

ZELF GEMAAKT STIJLPASPOORT

Na afloop van de workshop heb je een uniek ‘smart’ stijlpaspoort voor jezelf gemaakt. Een soort spiekbriefje ;-).
Zo heb je jouw persoonlijke look, pasvorm en materiaalkeuzes altijd bij de hand.

PRAKTISCHE DETAILS

BONUS

Als je wilt, help ik je met het (her)ontdekken van een paar kledingitems uit je kast. Aangezien de kerst eraan komt, help ik je dolgraag met het (her)ontdekken van jouw kerst outfit voor dit jaar.  Hoe leuk is dat! Mocht je niets met een kerst outfit hebben, geen enkel probleem. Elk kledingitem uit je kast is welkom om samen met mij naar te kijken. 

En wie weet ligt het missing item voor jouw kerst outfit wel bij No Vintage Phobia op je te wachten 🙂

WAT VONDEN ZIJ?

EVELINE
EVELINE
Lees verder
Wat een heerlijke dag gehad afgelopen zondag. Het was top om deel te nemen! Vandaag naar kantoor met mijn nieuwe/oude blouse in mijn broek gestopt maar aan de achterkant lang dankzij de styling kennis die ik van Mirjam heb gekregen. Ik ben er klaar voor om mijn kledingkast nieuw leven in te blazen! Maar als ik er niet uit kom dan twijfel ik geen moment om Mirjam thuis uit te nodigen voor een kast sessie!
HENRIETTE
HENRIETTE
Lees verder
Alweer even geleden dat ik heb deelgenomen aan de workshop van Mirjam. Het is zeker een aanrader. Bevestiging van sommige dingen die ik al wist (kleuren) bewust wording van dingen die je onbewust deed en nu bewust kan inzetten en het effect ziet (mouwen oprollen tot taillehoogte) en the Eye opener lange jasjes/ vest voor die optische lange benen. No Vintage Phobia is een super locatie voor de workshop. Klein en knus zodat je een in ontspannen setting van alles kunt proberen en delen.
Previous
Next

Wil je jezelf of meerdere aanmelden voor deze workshop? Laat even een berichtje achter.  Dan reserveer ik plek voor je.