(HER)ONTDEK JE KLEDINGSTIJL

VOOR WIE?

 • Je bent zoekende naar je eigen look. Wat wil je uitstralen en hoe vertaal je dit in je kleding?
 • Je hebt moeite de juiste pasvorm en/of kleuren voor jezelf te bepalen
 • Je wilt heel graag van die miskopen af die je te regelmatig doet
 • Je bent het zat om vaker niet dan wel met een YEH gevoel de deur uit te lopen
 • Kortom je bent op zoek naar je eigen kledingstijl

WAT LEVERT HET JE OP?

 • Jij (her)kent je eigen look en weet dit haarfijn door te vertalen in je kleding
 • Je weet voortaan welke pasvormen, kleur(tint)en & materialen wel en welke niet voor jou werken
 • Je beschikt over tailor made tips & tricks om zelf te gaan combineren
 • Geen miskopen meer. Dus je bespaart geld én je bent ook nog eens lief voor het milieu.
 • Jij weet voortaan hoe je op je allerbest gekleed de deur uitloopt
 • Kortom je (her)kent je eigen kledingstijl en kan dit gaan doorvoeren in je eigen kledingkast

BONUS!
JE ONTVANGT NADERHAND EEN OP MAAT GEMAAKT STIJLPASPOORT

Na de sessie ontvang je van mij een uniek ‘smart’ stijlpaspoort. Een soort spiekbriefje ;-).
Zo heb je jouw persoonlijke look, pasvorm, kleur en materiaalkeuzes altijd bij de hand.

WAT KAN IK JE VERDER NOG VERTELLEN?

 • Ik geef eerlijk en positief advies. En gelachen wordt er ook 🙂
 • Natuurlijk vind ik het leuk trends te volgen, maar ik kijk in mijn advies met name naar wie jij bent. We gaan op basis van jouw persoonlijkheid op zoek naar jouw eigen (tijdloze) stijl. Zijn wie jij bent is voor mij het uitgangspunt.
 • Goed om te weten, mocht je een kleuren analyse verwachten :-).  Een uitgebreid kleurenadvies met kleurenwaaiers is bij mij niet aan de orde. Ik geloof persoonlijk namelijk niet in specifieke kleurentypes. Je kunt elke kleur passend maken. De nuance zit in het vinden van de juiste tint, materiaalkeuze en het contrast dat je wel of niet in je kleding toepast.

Denk je nu. Oei. Fijn zo’n stijladvies, maar om vervolgens zelf aan het combineren te slaan met mijn eigen kast, zie ik zo 1,2,3, niet zitten. Twijfel dan niet, maar boek de total package. Het meest gekozen pakket!. Hier (her)ontdek je naast je eigen kledingstijl ook je eigen garderobe.

Samen met jou pak ik dan je GEHELE kast aan. Elk item, maar dan ook e-l-k item gaat door mijn handen. Ik leer je gedurende de dag hoe te combineren.  Dit vergt iets meer tijd. Maar je hebt dan wel het sublieme eindresultaat, namelijk een kast ingericht op basis van outfits. Met alleen maar kleren die je ook daadwerkelijk met super veel plezier draagt. Geen keuze stress in de ochtend of stof happende items in je kast. Nice, toch? 🙂  

WAT VONDEN ZIJ?

TINHA
TINHA
Read More
Mirjam is een enthousiaste, spontane vrouw die je meteen op je gemak stelt als zij bij je thuis komt voor een afspraak.  Ze bereid zich goed voor en komt met een plan. Mirjam checkte regelmatig of ze de goede richting opging en dit hielp mij met het maken van keuzes. We zijn vrij snel de kast ingedoken en hebben 11 (!) outfits kunnen maken; super-tof! Wat ik hieraan geweldig vind is dat je helemaal niet hoeft te gaan shoppen, maar je hebt wel veel nieuwe combi's ineens.  Ik kan het iedereen aanraden Mirjam eens langs te laten komen, je krijgt nét weer even een nieuwe blik op je eigen stijl en je kleding en kunt weer een heel seizoen vooruit!
SARAH
SARAH
Read More
Ik kon uren in de stad lopen en dan nog steeds met niets thuiskomen, maar daar is nu verandering in gekomen. Tijdens de stijladvies-sessie van Mirjam heb ik veel nieuwe inzichten en praktische tips gekregen waarom bepaalde kledingstukken of kleuren wel of niet bij mij staan. De sessie is erg leuk opgebouwd waarbij Mirjam goed luistert en zich goed inleeft. Aan het einde van de dag hebben we een 'missing item list' opgesteld, erg handig want hiermee kon ik veel bewuster mijn volgende aankopen doen. Mijn shopdagen zijn een stuk efficiënter en leuker geworden! Ik kom nu thuis met items die mij fantastisch staan én ook nog eens goed te combineren zijn met datgene wat ik al in mijn kast had liggen. Een slimmere garderobe dus :-).
Previous
Next

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG?

 • In ongeveer 2,5 uur achterhalen we jouw persoonlijk kledingstijl.
 • Locatie is nader te bepalen
 • Houd er rekening mee dat je van te voren huiswerk mee krijgt. Dit omvat een vragenlijst, een paar foto's en het maken van een Pinterest bord.

LET’S TALK MONEY!

Stijladvies (ongeveer 2,5 uur):

 • Je betaalt 179,- (inclusief 21% BTW)
 • Note: Vanaf 20km (vanuit Utrecht) reken ik 0,19 cent reiskosten per km.
 • Wil je dit graag samen doen met een vriendin, collega, buurvrouw, etc. Dat kan! Leuk juist. Jullie betalen elk dan €119,-

En? Klaar om eens en voor altijd jouw eigen stijl te ontdekken en zo elke dag met een YEH gevoel de deur uit te lopen? Geen stof happende items meer in je kast. En miskopen die verleden tijd zijn.  Of ter wijl:  ben je klaar voor een slimmere garderobe voor jezelf én het milieu? 

Wil je eerst weten wie ik ben voordat je overweegt met mij in zee te gaan. Verstandig ;-). Persoonlijk advies zegt het al, is erg persoonlijk. Dus ontzettend belangrijk om te achterhalen of je dit advies ook van mij wilt ontvangen.
Lees hier meer over mij.