(HER)ONTDEK JE KLEDINGSTIJL

VOOR WIE?

WAT LEVERT HET JE OP?

BONUS!
Personal shop moment!

De sessie vindt plaats in een toffe 2de hands winkel in Utrecht. De gehele winkel staat tot onze beschikking. Tijdens het ontdekken van jouw stijl, pik ik de voor jouw geschikte items uit qua pasvorm, kleur en materialen. Zo komt jouw nieuwe stijl meteen tot leven 🙂 Als je wilt kan je de 2de hands parels direct aankopen (hoeft niet). Dit maakt deze sessie een styling & personal shop moment in één.Hoe leuk is dat! 

NOTE: het is een 2de hands winkel dus de garantie dat je altijd met iets ‘nieuws’ de deur uit loopt kan ik helaas niet geven.

WAT KAN IK JE VERDER NOG VERTELLEN?

Denk je nu. Oei. Fijn zo’n stijladvies, maar om vervolgens zelf aan het combineren te slaan met mijn eigen kast, zie ik zo 1,2,3, niet zitten. Twijfel dan niet, maar boek de total package. Het meest gekozen pakket!. Hier (her)ontdek je naast je eigen kledingstijl ook je eigen garderobe.

Samen met jou pak ik dan je GEHELE kast aan. Elk item, maar dan ook e-l-k item gaat door mijn handen. Ik leer je gedurende de dag hoe te combineren.  Dit vergt iets meer tijd. Maar je hebt dan wel het sublieme eindresultaat, namelijk een kast ingericht op basis van outfits. Met alleen maar kleren die je ook daadwerkelijk met super veel plezier draagt. Geen keuze stress in de ochtend of stof happende items in je kast. Nice, toch? 🙂  

WAT VONDEN ZIJ?

TINHA
TINHA
Lees verder
Mirjam is een enthousiaste, spontane vrouw die je meteen op je gemak stelt als zij bij je thuis komt voor een afspraak.  Ze bereid zich goed voor en komt met een plan. Mirjam checkte regelmatig of ze de goede richting opging en dit hielp mij met het maken van keuzes. We zijn vrij snel de kast ingedoken en hebben 11 (!) outfits kunnen maken; super-tof! Wat ik hieraan geweldig vind is dat je helemaal niet hoeft te gaan shoppen, maar je hebt wel veel nieuwe combi's ineens.  Ik kan het iedereen aanraden Mirjam eens langs te laten komen, je krijgt nét weer even een nieuwe blik op je eigen stijl en je kleding en kunt weer een heel seizoen vooruit!
SARAH
SARAH
Lees verder
Ik kon uren in de stad lopen en dan nog steeds met niets thuiskomen, maar daar is nu verandering in gekomen. Tijdens de stijladvies-sessie van Mirjam heb ik veel nieuwe inzichten en praktische tips gekregen waarom bepaalde kledingstukken of kleuren wel of niet bij mij staan. De sessie is erg leuk opgebouwd waarbij Mirjam goed luistert en zich goed inleeft. Aan het einde van de dag hebben we een 'missing item list' opgesteld, erg handig want hiermee kon ik veel bewuster mijn volgende aankopen doen. Mijn shopdagen zijn een stuk efficiënter en leuker geworden! Ik kom nu thuis met items die mij fantastisch staan én ook nog eens goed te combineren zijn met datgene wat ik al in mijn kast had liggen. Een slimmere garderobe dus :-).
Previous
Next

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG?

LET’S TALK MONEY!

Stijladvies (ongeveer 2 uur):

En? Klaar om eens en voor altijd jouw eigen stijl te ontdekken en zo elke dag met een YEH gevoel de deur uit te lopen? Geen stof happende items meer in je kast. En miskopen die verleden tijd zijn.  Of ter wijl:  ben je klaar voor een slimmere garderobe voor jezelf én het milieu? 

Wil je eerst weten wie ik ben voordat je overweegt met mij in zee te gaan. Verstandig ;-). Persoonlijk advies zegt het al, is erg persoonlijk. Dus ontzettend belangrijk om te achterhalen of je dit advies ook van mij wilt ontvangen.
Lees hier meer over mij.