kleding combineren

(HER)ONTDEK JE KLEDINGSTIJL & GARDEROBE

VOOR WIE?

WAT LEVERT HET JE OP?

BONUS!

IK BLIJF JE OOK NADERHAND NOG COACHEN

Your personal stylist. Anytime, everywhere :-). Heb je naderhand toch nog vragen, twijfel je over een nieuwe combinatie. Heb je je missing item aangeschaft, maar wil je toch nog even een laatste check. Geen probleem. Ook naderhand blijf ik je coachen waar nodig. Via app, mail, wat jij zelf prettig vindt.

WAT KAN IK JE VERDER NOG VERTELLEN?

Zakt de moed je trouwens al in de schoenen als je denkt aan het eventueel moeten winkelen naar missing items?
Geen nood, als je wilt help ik je ook daar bij.  Laat het mij gewoon even weten. Winkelen is geen losstaande dienst bij mij. Maar als aanvulling op het “kledingstijl & garderobe advies” absoluut mogelijk.

WAT VONDEN ZIJ?

TINHA
TINHA
Lees verder
Mirjam is een enthousiaste, spontane vrouw die je meteen op je gemak stelt als zij bij je thuis komt voor een afspraak.  Ze bereid zich goed voor en komt met een plan. Mirjam checkte regelmatig of ze de goede richting opging en dit hielp mij met het maken van keuzes. We zijn vrij snel de kast ingedoken en hebben 11 (!) outfits kunnen maken; super-tof! Wat ik hieraan geweldig vind is dat je helemaal niet hoeft te gaan shoppen, maar je hebt wel veel nieuwe combi's ineens.  Ik kan het iedereen aanraden Mirjam eens langs te laten komen, je krijgt nét weer even een nieuwe blik op je eigen stijl en je kleding en kunt weer een heel seizoen vooruit!
SARAH
SARAH
Lees verder
Ik kon uren in de stad lopen en dan nog steeds met niets thuiskomen, maar daar is nu verandering in gekomen. Tijdens de stijladvies-sessie van Mirjam heb ik veel nieuwe inzichten en praktische tips gekregen waarom bepaalde kledingstukken of kleuren wel of niet bij mij staan. De sessie is erg leuk opgebouwd waarbij Mirjam goed luistert en zich goed inleeft. Aan het einde van de dag hebben we een 'missing item list' opgesteld, erg handig want hiermee kon ik veel bewuster mijn volgende aankopen doen. Mijn shopdagen zijn een stuk efficiënter en leuker geworden! Ik kom nu thuis met items die mij fantastisch staan én ook nog eens goed te combineren zijn met datgene wat ik al in mijn kast had liggen. Een slimmere garderobe dus :-).
Previous
Next

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG?

LET’S TALK MONEY!

Kledingstijl & Garderobe advies (1 hele dag):

En? Klaar om eens en voor altijd jouw eigen stijl te ontdekken en zo elke dag met een YEH gevoel de deur uit te lopen? Geen stof happende items meer in je kast. En miskopen die verleden tijd zijn. Een kast waar je elke ochtend zonder keuzestress een gave outfit uit de kast trekt. Of ter wijl:  ben je klaar voor een slimmere garderobe voor jezelf én het milieu? 

Wil je eerst weten wie ik ben voordat je overweegt met mij in zee te gaan. Verstandig ;-). Persoonlijk advies zegt het al, is erg persoonlijk. Dus ontzettend belangrijk om te achterhalen of je dit advies ook van mij wilt ontvangen.
Lees hier meer over mij.