kleding combineren

(HER)ONTDEK JE KLEDINGSTIJL & GARDEROBE

VOOR WIE?

 • Je bent zoekende naar je eigen look. Wat wil je uitstralen en hoe vertaal je dit in je kleding?
 • Je hebt moeite de juiste pasvorm en/of kleuren voor jezelf te bepalen
 • Je vindt het lastig te combineren en pakt daarom vaak de oude vertrouwde setjes uit je kast en/of koopt snel iets nieuws
 • Kledingkeuze stress in de ochtend is voor jou meer regel dan uitzondering
 • Je wilt heel graag van die miskopen af die je door impulsaankopen regelmatig doet
 • Je bent het zat om vaker niet dan wel met een YEH gevoel de deur uit te lopen
 • Kortom je bent op zoek naar je eigen kledingstijl
 • En je zou wel eens wat meer willen leren combineren

WAT LEVERT HET JE OP?

 • Je weet voortaan welke pasvormen, kleur(tint)en & materialen wel en welke niet voor jou werken
 • Geen miskopen meer. Dus je bespaart geld én je bent ook nog eens lief voor het milieu.
 • Je weet na het advies van A tot Z hoe je jouw look, pasvorm, kleuren en materialen oneindig combineert
 • Stof happende pareltjes uit je kast worden nieuw leven in geblazen. Ja echt, ook als je nu denkt. "Yeh right, die zijn er niet in mijn kast". 😉
 • Je (her)ontdekt als het ware je eigen kledingkast. Of terwijl je leert winkelen in je eigen kast.
 • En hoe fijn. Je kast is aan het einde van de dag ingedeeld op basis van outfits, waarmee je het hele seizoen, zonder keuzestress, 's ochtends een waanzinnige outfit uit je kast trekt

BONUS!

JE ONTVANGT NADERHAND EEN OP MAAT GEMAAKT STIJLPASPOORT

Na de sessie ontvang je van mij een uniek ‘smart’ stijlpaspoort. Een soort spiekbriefje ;-).
Zo heb je jouw persoonlijke look, pasvorm, kleur en materiaalkeuzes altijd bij de hand.

IK BLIJF JE OOK NADERHAND NOG COACHEN

Your personal stylist. Anytime, everywhere :-). Heb je naderhand toch nog vragen, twijfel je over een nieuwe combinatie. Heb je je missing item aangeschaft, maar wil je toch nog even een laatste check. Geen probleem. Ook naderhand blijf ik je coachen waar nodig. Via app, mail, wat jij zelf prettig vindt. 

WAT KAN IK JE VERDER NOG VERTELLEN?

 • Ik geef eerlijk en positief advies. En gelachen wordt er ook 🙂
 • Natuurlijk vind ik het leuk trends te volgen, maar ik kijk in mijn advies met name naar wie jij bent. We gaan op basis van jouw persoonlijkheid op zoek naar jouw eigen (tijdloze) stijl. Zijn wie jij bent is voor mij het uitgangspunt.
 • Goed om te weten, mocht je een kleuren analyse verwachten :-).  Een uitgebreid kleurenadvies met kleurenwaaiers is bij mij niet aan de orde. Ik geloof persoonlijk namelijk niet in specifieke kleurentypes. Je kunt elke kleur passend maken. De nuance zit in het vinden van de juiste tint, materiaalkeuze en het contrast dat je wel of niet in je kleding toepast.
 • Tijdens deze kledingstijl & garderobe advies, nemen we naast je eigen stijl ook elke item in je kast onder de loep. En dan bedoel ik ook echt ELK item ;-). Ik laat je zien hoe je de items optimaal kan combineren. We kijken hoe we jouw favoriete items nog beter kunnen combineren. Of we brengen nieuw leven in een aantal items die je om welke reden dan ook op dit moment niet of nauwelijks draagt. Het kan ook zomaar zijn dat een item op de vermaak of weg stapel beland. Omdat het toch niet helemaal meer bij je past. Letterlijk of figuurlijk. Uiteraard beslis je altijd zelf wat er met het item gebeurd. Het resultaat is een garderobe gebaseerd op outfits. Waarmee jij voortaan elke dag met een super goed gevoel de deur uitloopt. Dit alles, eventueel aangevuld met een missing item lijst.

Zakt de moed je nu al in de schoenen als je denkt aan het eventueel moeten winkelen naar missing items?
Geen nood, als je wilt help ik je ook daar bij.  Laat het mij gewoon even weten. Winkelen is geen losstaande dienst bij mij. Maar als aanvulling op het “kledingstijl & garderobe advies” absoluut mogelijk.

WAT VONDEN ZIJ?

TINHA
TINHA
Read More
Mirjam is een enthousiaste, spontane vrouw die je meteen op je gemak stelt als zij bij je thuis komt voor een afspraak.  Ze bereid zich goed voor en komt met een plan. Mirjam checkte regelmatig of ze de goede richting opging en dit hielp mij met het maken van keuzes. We zijn vrij snel de kast ingedoken en hebben 11 (!) outfits kunnen maken; super-tof! Wat ik hieraan geweldig vind is dat je helemaal niet hoeft te gaan shoppen, maar je hebt wel veel nieuwe combi's ineens.  Ik kan het iedereen aanraden Mirjam eens langs te laten komen, je krijgt nét weer even een nieuwe blik op je eigen stijl en je kleding en kunt weer een heel seizoen vooruit!
SARAH
SARAH
Read More
Ik kon uren in de stad lopen en dan nog steeds met niets thuiskomen, maar daar is nu verandering in gekomen. Tijdens de stijladvies-sessie van Mirjam heb ik veel nieuwe inzichten en praktische tips gekregen waarom bepaalde kledingstukken of kleuren wel of niet bij mij staan. De sessie is erg leuk opgebouwd waarbij Mirjam goed luistert en zich goed inleeft. Aan het einde van de dag hebben we een 'missing item list' opgesteld, erg handig want hiermee kon ik veel bewuster mijn volgende aankopen doen. Mijn shopdagen zijn een stuk efficiënter en leuker geworden! Ik kom nu thuis met items die mij fantastisch staan én ook nog eens goed te combineren zijn met datgene wat ik al in mijn kast had liggen. Een slimmere garderobe dus :-).
Previous
Next

HOEVEEL TIJD HEBBEN WE NODIG?

 • Gedurende een gehele dag achterhalen we jouw persoonlijk kledingstijl en duiken we je kast in om oneindig te combineren
 • Ik kom dan ook graag bij je thuis. Gezellig
 • Houd er rekening mee dat je van te voren huiswerk mee krijgt. Dit omvat een vragenlijst, een paar foto's en het maken van een Pinterest bord. En voorwerk voor je kledingkast. Lees: opruim sessie 😉

LET’S TALK MONEY!

Kledingstijl & Garderobe advies (1 hele dag):

 • Je betaalt 415,- (inclusief 21% BTW)
 • Note: Vanaf 20km (vanuit Utrecht) reken ik 0,19 cent reiskosten per km.

En? Klaar om eens en voor altijd jouw eigen stijl te ontdekken en zo elke dag met een YEH gevoel de deur uit te lopen? Geen stof happende items meer in je kast. En miskopen die verleden tijd zijn. Een kast waar je elke ochtend zonder keuzestress een gave outfit uit de kast trekt. Of ter wijl:  ben je klaar voor een slimmere garderobe voor jezelf én het milieu? 

Wil je eerst weten wie ik ben voordat je overweegt met mij in zee te gaan. Verstandig ;-). Persoonlijk advies zegt het al, is erg persoonlijk. Dus ontzettend belangrijk om te achterhalen of je dit advies ook van mij wilt ontvangen.
Lees hier meer over mij.