Feest kleding. Helemaal in deze maand. Moet een feestje zijn toch? Waarom levert het dan vaak zo'n stress op? Want wat doe je aan? Grote kans dat je uit blinde paniek iets last minute aanschaft. Zo'n item dat eigenlijk niet jouw ding is. En uiteindelijk (na het feestje) ongedragen in je kast belandt. Dit kan slimmer! Om te beginnen bij je kast. Hier ligt onbewust al veel feestkleding. Je moet alleen even snappen hoe dit te combineren. En mocht je dan toch iets missen, dan is het wel zo handig dat dit een item is waar je ook na de feestdagen nog wat aan hebt. Ja toch 😉

Heb je zin in een dosis inspiratie & tips om het dit jaar anders te doen? En juist nu even zin in wat positiviteit en me-time!
Wees dan zeker van de partij bij deze feestelijke

KERST STYLING SPECIAL

Meld je GRATIS aan en wees er gezellig bij Dinsdag 21 December a.s. om 20.00 uur. De live vindt plaats via Insta Live op een besloten Instagram account. Hoe en waar lees je in de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding.
Zin om ruim een uur lang een feestje te maken. Met elkaar en van jouw party outfit 🙂

Deze styling special geef ik live vanuit de leukste 2de hands kledingwinkel van Utrecht @novintagephobia
Leuk extraatje: ik show jullie, naast alle styling tips ook Ana haar feestelijke 2de hands feest collectie. En laat je zien hoe deze items slim te combineren. Ook na de feestdagen 😉 Wie weet zit er wat leuks voor je bij!
Kan je er trouwens niet live bij zijn. Niet getreurd. Ik neem de special op en deze is t/m 31 Dec. 2021 terug te kijken