Helpie FAQ

Helpie FAQ

 • De voorjaarsvakantie valt in de 8 weken zag ik, houd je daar rekening mee?

  Jazeker. In die week is deze dame ook heerlijk aan het genieten van haar vrije dagen. Dus die weken plannen we geen sessies in. Hooguit kan jij die week gebruik maken om in alle rust wat video's door te nemen van het online programma. Maar verwacht verder die week geen huiswerk of contact momenten 😉

 • Is de datum van het live personal shop moment bij Sophie Stone al bekend?

  Deze plannen we in zodra de gehele groep van 8 dames bekend is. Sowieso vindt die plaats in de week van 26 Februari of 04 Maart plaats. Op een Maandag-, Dinsdag, Woensdag of Donderdagavond.

 • Wat als ik onverhoopt niet bij een coaching sessie kan zijn?

  Elke online sessie plannen we al dan niet 1-op-1, al dan niet met de groep in. In totaal zijn dit verspreid over 8 weken 3x 1-op-1 sessies en 3x een groep sessie. De 1-op-1 sessies plan je samen met mij in op tijdstippen dat jou uitkomt. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan is er geen man over boord en proberen we de sessie, mochten onze beide agenda's dat toelaten, te verplaatsen naar een ander moment.

  Mocht je onverhoopt niet bij een groepssessie aanwezig kunnen zijn, is verplaatsen helaas niet mogelijk. Je kan de sessie dan altijd terugkijken want deze neem ik op.

 • Wanneer starten we?

  In de week van 08 Januari 2024 starten we met de groep kick-off. Dit moment plannen we zodra de gehele groep Vrijdag 22 December compleet is. Vanaf 08 Januari gaan de 8 weken tellen 😉 En hebben we ongeveer 1 a 2 wekelijks contact via Zoom. Al dan niet 1-op-1. Al dan niet met de groep.

 • Wanneer exact zijn de contact momenten?

  De online contact momenten bestaan uit:

  3x een 1-op-1. Deze plannen we samen in op die momenten dat het voor jou het handigst uitkomt. Houd het er wel rekening mee dat dit doordeweeks overdag is. Mocht dit echt niet haalbaar zijn, kijken we uiteraard naar een andere optie. Maar met name in de wintermaanden is het 's avonds snel donker en is minder effectief op bijvoorbeeld gemaakte combinaties te bespreken. Met daglicht is beter te zien hoe een bepaald kledingstuk staat. Uiteraard zijn de momenten verspreid over de 8 weken zodat ik je stap voor stap kan meenemen in het ontdekken en toepassen van je eigen kledingstijl.

  3x een groep sessie. De 1ste in de startweek van 08 Januari 2024. Deze plannen we met de groep in. Afhankelijk wanneer de meeste dames kunnen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kijk je de sessie achteraf rustig terug.

  1x kleuren advies. Hiervoor heb je via e-mail contact met de kleuren specialiste Natascha Pelgrom. Ik breng je tijdens de kick-off in contact. Ook dit advies vindt online plaats. Hier heeft Natascha jaren lang ervaring mee. Je ontvangt van haar een uitgebreid kleuren rapport waarin ze naast advies over kleurgebruik in kleding ook advies geeft over kleurgebruik in make-up, haar, brillen en sieraden.

  Het live personal shop moment bij Sophie Stone in Utrecht vindt in een van de laatste weken van het traject plaats. Dit zal in de week van 26 Februari of in de week 04 Maart plaatsvinden. Ook dit exacte tijdstip plannen we nog met de groep in. Dit wordt op een Maandag, Dinsdag, Woensdag of Donderdagavond.

  Het 1-op-1 nazorg moment plannen we na het traject samen in.