Wanneer exact zijn de contact momenten?

De online contact momenten bestaan uit:

3x een 1-op-1. Deze plannen we samen in op die momenten dat het voor jou het handigst uitkomt. Houd het er wel rekening mee dat dit doordeweeks overdag is. Mocht dit echt niet haalbaar zijn, kijken we uiteraard naar een andere optie. Maar met name in de wintermaanden is het ‘s avonds snel donker en is minder effectief op bijvoorbeeld gemaakte combinaties te bespreken. Met daglicht is beter te zien hoe een bepaald kledingstuk staat. Uiteraard zijn de momenten verspreid over de 8 weken zodat ik je stap voor stap kan meenemen in het ontdekken en toepassen van je eigen kledingstijl.

3x een groep sessie. De 1ste in de startweek van 08 Januari 2024. Deze plannen we met de groep in. Afhankelijk wanneer de meeste dames kunnen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kijk je de sessie achteraf rustig terug.

1x kleuren advies. Hiervoor heb je via e-mail contact met de kleuren specialiste Natascha Pelgrom. Ik breng je tijdens de kick-off in contact. Ook dit advies vindt online plaats. Hier heeft Natascha jaren lang ervaring mee. Je ontvangt van haar een uitgebreid kleuren rapport waarin ze naast advies over kleurgebruik in kleding ook advies geeft over kleurgebruik in make-up, haar, brillen en sieraden.

Het live personal shop moment bij Sophie Stone in Utrecht vindt in een van de laatste weken van het traject plaats. Dit zal in de week van 26 Februari of in de week 04 Maart plaatsvinden. Ook dit exacte tijdstip plannen we nog met de groep in. Dit wordt op een Maandag, Dinsdag, Woensdag of Donderdagavond.

Het 1-op-1 nazorg moment plannen we na het traject samen in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.