Maakt het uit welke maat ik heb?

Absoluut niet. Sowieso heeft styling niets te maken met welke maat je hebt. We zijn allemaal uniek, hebben allemaal onze waanzinnige pluspunten en ook uitdagingen wat betreft ons lijf en kledingkeuzes. Wees dus welkom welke maat, lengte, kleur haar, ogen, schoenmaat of huidskleur je ook hebt.

Het live event vindt plaats bij de duurzame kledingwinkel Sophie Stone. Hoe hard zij ook bezig zijn inclusief te zijn met maten, lopen zij helaas nog steeds tegen de harde feiten aan dat de meeste duurzame merken t/m maat 44 gaan. Helaas beschikken zij om die reden vandaag de dag nog niet over kleding maten 44+. Mocht je een maat 44+ hebben is jou helpen slagen met eventuele missing items tijdens het live event helaas niet mogelijk.

Wel wil ik je op het hard drukken dat het traject voor het grootste gedeelte 1-op-1 is. Hierdoor ben jij volledig in charge welke uitdagingen jij wilt tackelen. Als dit betekent dat je wilt dat ik meekijk met missing item aankopen, dan gaan we dat regelen tijdens onze 1-op-1 online coaching sessies. Dus laat dit je zeker niet weerhouden om alsnog in te stappen. I got your back! Hoe dan ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.