Hoeveel tijd ben ik kwijt?

Je bent gedurende een aaneengesloten 8 weken gemiddeld zo’n 3-4 uur per week bezig.

Toelichting:

  • Gedurende het gehele traject doorloop je in samenspraak met mij het online programma. De twee online programma’s zijn ongeveer zo’n 4 uur aan video’s. Maar dit kijk je dus verspreid over het totaal aantal weken. 
  • 6x hebben we sowieso 1 à 1,5 uur online contact. Dit is de ene week een 1-op-1 en de andere week een groep sessie. Of er moet toevallig gezien onze agenda’s een groepsmeeting en een 1-op-1 meeting in dezelfde week vallen. 
  • Je zult je kast moeten induiken 😉 Dat mag voor zich spreken. Hier zal de meeste tijd in gaat zitten (afhankelijk van de grote van je kast). Houdt er rekening mee dat je een volle dag gedurende het traject nodig hebt om te gaan struinen en combineren met dat wat er in je kast ligt.
  • Het live event is zo’n 3 a 4 uur. Hier dien je jouw reistijd nog bij op te tellen. Deze zal aan het einde van het traject in de week van 26 Februari of in de week 04 Maart in Utrecht plaatsvinden.
  • Voor het 1-op-1 online kleurenadvies moet je het één en ander aanleveren qua foto’s.

De nazorg heb ik qua tijd niet meegeteld aangezien die afhankelijk is wat jij zelf fijn vindt. Je mag me elke dag stalken via de app ;). Wel komt er nog een extra 1-op-1 online moment nog na het traject. In overleg plannen we die na afloop in.