Heeft het zin om mee te doen als ik al eens een online cursus bij je heb afgenomen?

Ook tijdens dit traject doorloop je de online cursussen #jestijldebaas & #verrekikontdek. Waar je trouwens voor onbepaalde tijd toegang tot krijgt! Normaal gesproken is dat 1 jaar.

Het grote verschil is dat wij samen op gezette tijden online contact hebben om jouw persoonlijke uitdagingen op het gebied van je eigen stijl en/of combineren scherp te krijgen. Je gaat vervolgens onder mijn begeleiding daadwerkelijk aan de slag met het toepassen van wat het online programma je leert.

Dus ook als je mijn online programma’s al eens doorlopen hebt, maar je hebt dat wat ontdekt nog niet weten toe te passen in real life, is dit traject voor jou geschikt. Sterker nog. Ik durf wel te zeggen: “Dan is dit traject juist geschikt voor jou.” Blijkbaar wil je dolgraag verandering aanbrengen in je kledingkeuzes maar lukt het je niet dit zelf tot uitvoering te brengen. In dit traject sta ik naast je zijde. 1-op-1 en met de groep. Een waardevollere combinatie bestaat niet, weet ik ondertussen uit jaren lange ervaring 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.