Hét online coaching traject voor dames die klaar zijn om (weer) te stralen

EEN KAST DIE BIJ JE PAST
IN 8 WEKEN

Samen met een klein clubje dames en intensieve coaching vanuit mij help ik je (weer) met een big smile en bomvol zelfvertrouwen gekleed de deur uit te lopen

HERKEN JE DIT?

“Oh my wat een eye openers heb je ons al gegeven Mirjam. Het is een feestje dit traject te volgen. 0,0 spijt dat ik ben ingestapt”

“Een stijlcoach voor langere tijd aan de zijde. Magisch! Ik gun iedereen een shotje Mirjam in haar leven”

“Ik word blij van jouw enthousiasme. Fijn hoe je elke 1-op-1 zo fijn samenvat en in een mail nogmaals herhaalt. Dit zijn de extra’s die jij als stijlcoach geeft. Zo enorm waardevol! “

Soms lukt iets niet alleen en heb je hulp nodig. Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe.  Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 1.700 mensen zowel off-line als online mogen helpen met het (her)ontdekken van hun eigen kledingstijl &-kast. Wat mij betreft niets mooiers dan jou helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed in voelt. 

1-op-1 coaching i.c.m. de kracht van herhaling blijkt na 5 jaar ervaring voor veel dames dé route om een blijvende verandering te realiseren. 

Om die reden heb ik besloten te starten met dit online coaching traject.

Wat dit traject zo uniek maakt, is de combinatie van zowel zelf in je eigen tijd online deze ontdekkingstocht aangaan (met de mogelijkheid tot oneindige herhaling) als ook mij online 1-op-1 aan je zijde hebben.

Samen met een klein intiem groepje gelijkgestemde (max. 8 dames) en mijn intensieve 1-op-1 begeleiding leer ik je stap voor stap tot die eigen kledingstijl komen. En laat ik je niet los tot dat je ‘m doorhebt 😉 Want ook na de 8 weken behoud je een half jaar lang de mogelijkheid mij te contacten via whats app.

“BEN JE ER KLAAR VOOR TE STRALEN”

ONTDEK

EEN KAST DIE BIJ JE PAST

Een nieuwe groep van (6- 8) dames start in de week van 08 Januari 2024
1340
779
 • Onbepaalde tijd toegang tot de twee online programma's: jestijldebaas & verrekikontdek (t.w.v. 194 euro)
 • Werkboeken & documenten
 • 3x 1-op-1 online coaching sessie à 1 uur (t.w.v. 297 euro)
 • 3x online groep sessie à 1 uur (t.w.v. 225 euro)
 • Extra 1-op-1 online sessie à 1 uur binnen 6 maanden na de 8 weken begeleiding (t.w.v. 99 euro)
 • Een half jaar lang kan je mij via whats app bereiken met vragen over eventuele nieuwe aankopen of combinaties.
 •  
 • BONUS 1: Personal shop moment (en groupe) met Mirjam @Sophie Stone - duurzame winkel in Utrecht (t.w.v. 400 euro)
 • BONUS 2: 1-op-1 online kleurenadvies van een kleuren specialiste (t.w.v. 125 euro)

LIVE EVENT

Acht weken lang hebben we 1 à 2 wekelijks online contact. Al dan niet 1-op-1, al dan niet met de groep. Intensief maar ook heel fijn. Want zo kan ik je stap voor stap begeleiden in het (her)ontdekken van jouw eigen kledingstijl.  Ik zorg er hoogstpersoonlijk voor dat kwartjes daadwerkelijk gaan vallen. 

En deze 8 weken sluiten we af met een knaller!

Op een nog nader te bepalen datum (in overleg met de groep) komen we in de laatste week live samen bij dé mooiste duurzame kledingwinkel in Utrecht

. Speciaal voor ons openen de dames van Sophie Stone hun winkel voor een besloten personal shop moment.
Samen zetten we daar de puntjes op de “i”. Kijk ik fysiek nog even over je schouder mee welke kleding voor JOU werkt. Missing items kunnen eventueel onder mijn begeleiding gescoord worden. 

Kortom! Dit moment wordt dé kers op de taart!

 

LEER

Spreker kledingadvies

MET ALS RESULTAAT

1

Je rockt die nieuwe stijl van je

Je hebt vertrouwen in wat JIJ wilt uitstralen. Weet, snapt en voelt hoe dit toe te passen in je kleding en laat dit meer dan ooit zien. En mochten oude stemmetjes onverhoopt toch nog opdoemen, dan beschik je over mijn telefoonnummer 🙂

2

Je weet voor welke nieuwe
items je moet gaan

Je hebt scherp voor ogen welke nieuwe items jouw nieuwe stijl vertalen. Je kan hier vervolgens heerlijk gericht naar op zoek. Of al dan niet scoren samen met mij bij Sophie Stone 😉

3

Je kledingkast schept 
overzicht & rust 

Je kledingkast bevat alleen die items waar JIJ blij van wordt en waarvan je weet hoe ze te combineren. Daaaaag keuzestress ‘s ochtends

DE DEUREN SLUITEN OVER

Dag
Uur
Min
Sec

WACHT NIET TE LANG. ER KUNNEN MAX 8 DAMES MEEDOEN
VOL = VOL

FAQ

 • Is de datum van het live personal shop moment bij Sophie Stone al bekend?

  Deze plannen we in zodra de gehele groep van 8 dames bekend is. Sowieso vindt die plaats in de week van 26 Februari of 04 Maart plaats. Op een Maandag-, Dinsdag, Woensdag of Donderdagavond.

 • De voorjaarsvakantie valt in de 8 weken zag ik, houd je daar rekening mee?

  Jazeker. In die week is deze dame ook heerlijk aan het genieten van haar vrije dagen. Dus die weken plannen we geen sessies in. Hooguit kan jij die week gebruik maken om in alle rust wat video's door te nemen van het online programma. Maar verwacht verder die week geen huiswerk of contact momenten 😉

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt?

  Je bent gedurende een aaneengesloten 8 weken gemiddeld zo'n 3-4 uur per week bezig.

  Toelichting:

  • Gedurende het gehele traject doorloop je in samenspraak met mij het online programma. De twee online programma's zijn ongeveer zo'n 4 uur aan video's. Maar dit kijk je dus verspreid over het totaal aantal weken. 
  • 6x hebben we sowieso 1 à 1,5 uur online contact. Dit is de ene week een 1-op-1 en de andere week een groep sessie. Of er moet toevallig gezien onze agenda's een groepsmeeting en een 1-op-1 meeting in dezelfde week vallen. 
  • Je zult je kast moeten induiken 😉 Dat mag voor zich spreken. Hier zal de meeste tijd in gaat zitten (afhankelijk van de grote van je kast). Houdt er rekening mee dat je een volle dag gedurende het traject nodig hebt om te gaan struinen en combineren met dat wat er in je kast ligt.
  • Het live event is zo'n 3 a 4 uur. Hier dien je jouw reistijd nog bij op te tellen. Deze zal aan het einde van het traject in de week van 26 Februari of in de week 04 Maart in Utrecht plaatsvinden.
  • Voor het 1-op-1 online kleurenadvies moet je het één en ander aanleveren qua foto's.

  De nazorg heb ik qua tijd niet meegeteld aangezien die afhankelijk is wat jij zelf fijn vindt. Je mag me elke dag stalken via de app ;). Wel komt er nog een extra 1-op-1 online moment nog na het traject. In overleg plannen we die na afloop in.

 • Kan ik in termijnen betalen?

  Jazeker! Dat kan. In zowel twee als drie termijnen. Stuur mij even een mail naar mirjam@smartwardrobe.nl dan regelen we dit.

 • Maakt het uit welke maat ik heb?

  Absoluut niet. Sowieso heeft styling niets te maken met welke maat je hebt. We zijn allemaal uniek, hebben allemaal onze waanzinnige pluspunten en ook uitdagingen wat betreft ons lijf en kledingkeuzes. Wees dus welkom welke maat, lengte, kleur haar, ogen, schoenmaat of huidskleur je ook hebt.

  Het live event vindt plaats bij de duurzame kledingwinkel Sophie Stone. Hoe hard zij ook bezig zijn inclusief te zijn met maten, lopen zij helaas nog steeds tegen de harde feiten aan dat de meeste duurzame merken t/m maat 44 gaan. Helaas beschikken zij om die reden vandaag de dag nog niet over kleding maten 44+. Mocht je een maat 44+ hebben is jou helpen slagen met eventuele missing items tijdens het live event helaas niet mogelijk.

  Wel wil ik je op het hard drukken dat het traject voor het grootste gedeelte 1-op-1 is. Hierdoor ben jij volledig in charge welke uitdagingen jij wilt tackelen. Als dit betekent dat je wilt dat ik meekijk met missing item aankopen, dan gaan we dat regelen tijdens onze 1-op-1 online coaching sessies. Dus laat dit je zeker niet weerhouden om alsnog in te stappen. I got your back! Hoe dan ook!

 • Heeft het zin om mee te doen als ik al eens een online cursus bij je heb afgenomen?

  Ook tijdens dit traject doorloop je de online cursussen #jestijldebaas & #verrekikontdek. Waar je trouwens voor onbepaalde tijd toegang tot krijgt! Normaal gesproken is dat 1 jaar.

  Het grote verschil is dat wij samen op gezette tijden online contact hebben om jouw persoonlijke uitdagingen op het gebied van je eigen stijl en/of combineren scherp te krijgen. Je gaat vervolgens onder mijn begeleiding daadwerkelijk aan de slag met het toepassen van wat het online programma je leert.

  Dus ook als je mijn online programma's al eens doorlopen hebt, maar je hebt dat wat ontdekt nog niet weten toe te passen in real life, is dit traject voor jou geschikt. Sterker nog. Ik durf wel te zeggen: "Dan is dit traject juist geschikt voor jou." Blijkbaar wil je dolgraag verandering aanbrengen in je kledingkeuzes maar lukt het je niet dit zelf tot uitvoering te brengen. In dit traject sta ik naast je zijde. 1-op-1 en met de groep. Een waardevollere combinatie bestaat niet, weet ik ondertussen uit jaren lange ervaring 🙂

 • De timing komt nu niet uit voor mij. Start er z.s.m. een volgende groep?

  Mijn intentie is zeker om na deze groep z.s.m te starten met een volgende groep. Wanneer en op welke wijze is echter nog niet duidelijk. Wel weet ik dat de prijs dan absoluut hoger gaat zijn. En onduidelijk is of ik alles wat ik nu bied aan extra's dan ook bied. De investering die ik nu vraag i.c.m. wat je er voor krijgt is een bizarre combinatie. Die is eenmalig. Dus ja er komt naar verwachting een start van een volgende groep. Maar voor een hogere prijs met wellicht minder extra's. Mijn advies is dan ook te proberen NU in te stappen. En niet te wachten tot later.

 • Wanneer exact zijn de contact momenten?

  De online contact momenten bestaan uit:

  3x een 1-op-1. Deze plannen we samen in op die momenten dat het voor jou het handigst uitkomt. Houd het er wel rekening mee dat dit doordeweeks overdag is. Mocht dit echt niet haalbaar zijn, kijken we uiteraard naar een andere optie. Maar met name in de wintermaanden is het 's avonds snel donker en is minder effectief op bijvoorbeeld gemaakte combinaties te bespreken. Met daglicht is beter te zien hoe een bepaald kledingstuk staat. Uiteraard zijn de momenten verspreid over de 8 weken zodat ik je stap voor stap kan meenemen in het ontdekken en toepassen van je eigen kledingstijl.

  3x een groep sessie. De 1ste in de startweek van 08 Januari 2024. Deze plannen we met de groep in. Afhankelijk wanneer de meeste dames kunnen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kijk je de sessie achteraf rustig terug.

  1x kleuren advies. Hiervoor heb je via e-mail contact met de kleuren specialiste Natascha Pelgrom. Ik breng je tijdens de kick-off in contact. Ook dit advies vindt online plaats. Hier heeft Natascha jaren lang ervaring mee. Je ontvangt van haar een uitgebreid kleuren rapport waarin ze naast advies over kleurgebruik in kleding ook advies geeft over kleurgebruik in make-up, haar, brillen en sieraden.

  Het live personal shop moment bij Sophie Stone in Utrecht vindt in een van de laatste weken van het traject plaats. Dit zal in de week van 26 Februari of in de week 04 Maart plaatsvinden. Ook dit exacte tijdstip plannen we nog met de groep in. Dit wordt op een Maandag, Dinsdag, Woensdag of Donderdagavond.

  Het 1-op-1 nazorg moment plannen we na het traject samen in.

 • Wanneer starten we?

  In de week van 08 Januari 2024 starten we met de groep kick-off. Dit moment plannen we zodra de gehele groep Vrijdag 22 December compleet is. Vanaf 08 Januari gaan de 8 weken tellen 😉 En hebben we ongeveer 1 a 2 wekelijks contact via Zoom. Al dan niet 1-op-1. Al dan niet met de groep.

 • Wat als ik onverhoopt niet bij een coaching sessie kan zijn?

  Elke online sessie plannen we al dan niet 1-op-1, al dan niet met de groep in. In totaal zijn dit verspreid over 8 weken 3x 1-op-1 sessies en 3x een groep sessie. De 1-op-1 sessies plan je samen met mij in op tijdstippen dat jou uitkomt. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan is er geen man over boord en proberen we de sessie, mochten onze beide agenda's dat toelaten, te verplaatsen naar een ander moment.

  Mocht je onverhoopt niet bij een groepssessie aanwezig kunnen zijn, is verplaatsen helaas niet mogelijk. Je kan de sessie dan altijd terugkijken want deze neem ik op.