1-OP-1 COACHING TRAJECT

___________________________________________________________________

HERKEN JE DIT…..

” Jezelf stylen is t√© leren. Stiekem is het niet zo heel moeilijk.
Belangrijke voorwaarden. `Je moet het leuk vinden, tijd en zin in hebben ”¬†

Hey! Ik ben Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe.
Afgelopen drie jaar heb ik ruim 100 klanten mogen helpen met het cre√ęren van hun eigen Smart Wardrobe.¬†
Een kast op basis van outfits waarmee je het gehele seizoen uit de voeten kan. Je elke dag met een YEH gevoel de deur uitloopt. En alles in je kast ook daadwerkelijk draagt! 

Mijn missie is om jou te leren stylen zodat je mij niet meer nodig hebt. Tijdens¬†mijn jarenlange ervaring¬†kwam ik erachter dat dit niet voor iedereen even haalbaar is.¬†Vragen als: “Maar hoe houdt ik mijn Smart Wardrobe nou bij?” En waar vind ik die missing items die de perfecte aanvulling zijn op mij kast?¬† En helemaal niet zo gek. Want wat als jouw interesse hier gewoon niet ligt. Winkelen niet jouw ding is. Of je hebt niet de tijd om hier kritisch naar te blijven kijken. Dan is de kans best groot dat je in “oude patronen” terugvalt.¬†¬†

Speciaal voor iedereen die zich hierin herkent, heb ik de uitkomst:
I GOT YOUR BACK ūüôā¬†
Een half jaar of heel jaar lang.

JA DAT IS WAT IK ZOEK!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

EN WAT LEVERT HET OP?

PAKKET 1
HALF JAAR COACHING

Samenvattend. Wat krijg je?

Totale waarde  1.974 EURO

NU VOOR 997  EURO (incl. btw)

JA! DIT WIL IK

PAKKET 2
EEN HEEL JAAR COACHING 

Samenvattend. Wat krijg je?

Totale waarde  3.713 EURO

NU VOOR 1.794 EURO (incl. btw)

JA! DIT WIL IK

“Goodbye waste, hello you!”

Misschien voelt het elitair.¬† Buiten proporties…….. een persoonlijke styliste inhuren. Dat je deze gedachte of misschien zelfs twijfel hebt, begrijp ik best. Alleen is die gedachte wel re√ęel? Vergelijk het eens met al die kleren die je ooit hebt aangeschaft en ongedragen of nauwelijks gedragen in je kast liggen stof te happen. Is dat geen veel grotere luxe?¬†

Weet je wat nou zo vet is aan mijn werk. Ik mag niet alleen jou helpen met een Smart Wardrobe. Eentje waar je elke morgen met een big smile voor staat. Jouw Smart Wardrobe draagt ook nog eens 100% bij aan een lagere footprint. Want een kast die bestaat uit alleen maar kleren die je ook daadwerkelijk draagt is niet alleen een verantwoorde luxe voor jezelf maar ook voor onze aardbol :).

FAQ

 • Wat is het verschil tussen pakket 1 en pakket 2?

  Met beide pakketten volg je hetzelfde traject. Alleen doorloop je het traject in pakket 2 twee keer, namelijk tijdens voorjaar/zomer seizoen en herfst/winter seizoen. Met pakket 1 één keer, tijdens voorjaar/zomer OF herfst/winter.

 • Hoeveel tijd kost het traject mij in totaliteit?

  Voor pakket 1 (half jaar coaching) ben je in totaal 2 tot 2,5 dag kwijt. Verspreid over 3 dagen (ongeveer 4 uurtjes aan voorbereidingen, 1 volle dag stijl&kast sessie, 0,5 dag winkelen) Daar komen de momenten dat je mij inschakelt voor extra hulpvragen nog bij. Kies je pakket 2 (een jaar coaching), dan ben je iets minder dan 2x zoveel tijd kwijt. Het stijladvies korten we dan iets in omdat we die dan al gedaan hebben.

 • Wat voor type hulpvragen kan je gedurende de coaching periode bij mij neerleggen?

  Alles is denkbaar. Wie weet heb je een trouwerij en wil je graag dat ik je help bij je outfit. Of je hebt een belangrijke zakelijke afspraak waar je qua kleding niet uitkomt. Wat mij betreft help ik je slim pakken met je vakantie- of zakelijk koffer. Thema feest in aantocht en je krijgt nu al stress. I got your back. Ik help je met welke vraag dan ook. Als het maar wel online te managen valt voor me ūüėČ

 • Kan ik ook in termijnen betalen?

  Natuurlijk. In termijnen van twee of drie is geen enkel probleem

 • Denk je nu. YES dat wil ik. Of twijfel je nog ergens over. Heb je misschien nog vragen?
  Laat even een berichtje achter, dan neem ik contact met je op.